Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochamjego

co o tym sądzicie??

Polecane posty

Gość niekochamjego

09.06: 8 dni temu powinnam dostać okres.. 5 dni temu miałam plamienie.. Jedna mała plamka na majtkach, myślałam,że dostałam okres i chodziłam ucieszona Niestety.. Skończyło się na tej plamce.. Zrobiłam test ciążowy, na drugi dzien po plamieniu. Wyszedł pozytywny - druga kreska lekko widoczna, ale widoczna... Jestem strasznie rozdrażniona, bolą mnie piersi, krzyż, i brzuch.. Mam dziki apetyt, zgagę i ciągle bym spała. Dziś jest trzeci dzień jak mam kolejne plamienie.. Krew jest bardzo dziwna, mianowicie jak krew rozrobiona z wodą, potem brązowa... :| Plamienie dobiega końca.. Co mam o nim myśleć? Jestem w ciąży czy test wywinął mi numer?? Miałyście takie doswiadczenia??? 15.06: Zrobiłam dziś drugi test.. tyle zee wieczoreem, jakis czas temu.. Znow wyszla mi lekka druga kreska. Naprawde slabo widoczna, trzeba sie mocni woatrywac, wtedy mozna zobaczyc lekko rozowa kreske.. Mysle ze po takim czasie powinna juz byc bardziej zabarwiona, co o tym sadzicie?? Co sie dzieje? Jestem w tej ciazy czy nie ? ? Krzyz boli wciaz, piersi tez.. wyszlo mi na tescie cos w tym stylu: http://img44.imageshack.us/i/testecr.jpg/ http://img44.imageshack.us/img44/2663/testecr.jpg

Gość niekochamjego
up up

Gość niekochamjego
Hmm to wyszło Ci bardzo mocno. Czyli skoro u mnie wyszło tak, mogę być spokojna ?

Gość niekochamjego
up up

Gość niekochamjego
up up

Gość niekochamjego
Ostatni okres mialam 6 maja , pozyniej tylko dziwne plamienia.. nie wiem co sie dzieje.. co oznaczaja te testy..

nie widze zdjecia ale jesli wyszla Ci dwa razy jasna druga kreska to moim zdaniem doszlo do zaplodnienia to plamienie moze swiadczyc o tym ze np poronisz, ale moze tez sie okazac ze ciaza sie uratuje ja robiac test ciazowy chyba dzien po terminie mialam baaaaaaaaaardzo blada kreske, pozniej nie sprawdzalam ale w ciazy jestem, juz 7 miesiac

a w ogole to chyba powinna byc juz mocniejsza kreska cos jest nie tak, najlepiej by bylo gdybys zrobila bete i z wynikami poszla do lekarza, moze sie okazac ze to ciaza pozamaciczna