Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostaniemy mamami

Zbieram dziewczyny po 42 rż starające się o pierwsze dziecko!

Polecane posty

Gość zostaniemy mamami

Zapraszam TYLKO takie dziewczyny, reszcie dziękujemy za zainteresowanie i pouczenia, ale to topik tylko dla nas.

Gość dobrze..
,ale dziewczyny?,jakie dziewczyny?..:(

Gość babcie chyba
:D

Gość To juz nie dziewczyny a
kobiety

Gość trtr
Babcie??? Ja bym sie wstydzila przyznac ze jestem ze srodowiska, gdzie czterdziestolatka kojarzy sie z babcia. To by oznaczalo ze mnozymy sie tam zaciazajac od pierwszych dni plodnosci, jak zwierzeta. W efekcie szescdziesiatka to praprababcia. :S Ohyda...

Gość trtr
A wracajac do tematu. Moja mama zaszla w druga ciaze wlasnie w tym wieku a na sali poporodowej lezala z rowiesniczka. Ta urodzila wlasnie sn swoje pierwsze dziecko, bardzo fajne i zdrowe, i bez zadnych komplikacji. Jak slysze obecnie co sie wyprawa z tymi ciazami mlodszych kobiet (cuda z plamieniami, koniecznoscia lezenia i innymi powiklaniami) to stwierdzam ze chyba trzeba dojrzec wiec lepiej sie nie spieszyc.

Gość dobrze..
no dobra ,moze nie babcie,ale troszke to pozno-42 latka na pierwsze dziecko.. Na trzecie moze byc:)

Gość trtr
Tak, tak, na piate moze jeszcze albo tyle ile "bozia dala" bo "jak sie szescioro uchowa to i siodme"... Internet to teraz do najdalszych wiosek dotarl. Szkoda ze niektorzy nie korzystaja z tej szansy na poszerzenie swiatopogladu.

Gość zostaniemy mamami
O! Jak dużo 42latek się znalazło, bo przecież każda z komentatorek przeczytała pierwszy post i wie, że ten temat jest właśnie dla niej. ;-) Czterdziestki dzięki za zaproszenie :-)