Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARAWKA

PALAC KAWALERA W SWIERKLANCU - opinie

Polecane posty

Gość KARAWKA

Hej Dziewczyny!! Moze ktoras miala tam wesele lub byla tam jako gosc.. Co mozecie powiedziec o jedzenia, zabawie itd. Mam tam za niedlugo slub i chcialam spytac o doswiadczenia... na co uwazac etc. Pozdrawiam wszystkich!!

Gość trtr
up up up

Gość ARASS
Może nie jestem dziewczyną, ale... Miałem okazję tam grać w zeszłym roku. Pierwsze wrażenie to takie że pałacyk bardziej nadaje się na muzeum niż wesela, ale szybko zmieniłem zdanie. Z mojej strony (technicznej) to trochę za wysoko. Jedzenie smaczne. O ile pamiętam to jest tam zwyczaj, że pan młody wnosi małżonkę po wszystkich schodach na salę na rękach ;] PZDR

Gość blakcat
byliśmy tam oglądac sale ale mimo, że ładnie tam i obsługa dość miła nie planujemy tam wesela. Mimo, iż cena nie jest zbyt wysoka i byliśmy na taka przygotowani (220zł niezależnie od dnia tygodnia) to zrezygnowaliśmy z tej lokalizacji. Po pierwsze nie robią wesel w maju co było dla mnie szokiem bo na ten miesiąc planujemy wesele :o po drugie menu niezbyt nam odpowiadało - w cenie nie ma ciast (za tą cenę w innych dobrych restauracjach tort i ciasta są w cenie), na jednego gościa przypada 450 mililitrów napojów i jedna kawa/herbata co jest wg mnie za mało na całą noc. Oczywiście alkohol własny. Szkoda bo pałacyk jest uroczy ale za tą cenę mogę mieć w równie pięknym miejscu a na lepszych warunkach :) ps. na czerwiec 2011 jest tylko jedna sobota wolna

Gość Marcus
Znam Pałac Kawalera w Świerklańcu z wielu imprez. Byłem na weselach, na komuniach, na bankietach i babskich combrach... Zawsze było super i profesjonalnie a wszystko to dzięki fachowej obsłudze kierownictwa sali i kelnerów. Polecam serdecznie:) http://videobeta.com/

Gość Martyna_Marszczuk
ODRADZAM, chciałam tam tydzień temu zamówić wesele lecz nie tylko drożyzna (podano nam jakąś śmieszną kwotę wyższą o ponad połowę od tego co chciano w innych lokalach) ale też i chamskie traktowanie klienta rodem wręcz z PRL. W dodatku park z tego co widać idzie na tartak i wiele stracił z swego uroku. Pani z którą rozmawiałam poleciła mi zaś Pałac Wiśniewski i o dziwo - można zarówno taniej jak też i bardziej przyjaźnie dla gości wszystko ustawić. Pałac Kawalera po prostu jest przereklamowany - jeśli ktoś nie wierzy to kuzynka tam pracuje i naprawdę, jeśli macie możliwość to unikajcie. Jeśli zaś chcecie zaszpanować i koniecznie w tym zdewastowanym pałacyku, to pilnujcie by próbowano wmontować was w różne koszta (tak jak mnie i Marka).

To z czym tam się spotkałam przeszło moje oczekiwania.Pan menager miał problem żeby się znami umówić,ponieważ pracuje od poniedziałku do piątku od 7do 15(co to za dyspozycyjność).Z łaską pierwszy raz umówił się z nami na niedziele,spóznił sie 15 min poczym zapytał czy my od komuni!(a my chcialiśmy mieć tam wesele).Rozmowa wygladała tak że z kalendarza z ołowka zinił termin na długopis i kazał zapłacić 500zl zaliczki a na moje pytanie co do cen stwierdzieł,że o takim czymś rozmawia się miesiądz przed ślubem.Poczym się okazało że cena menu na osobę to od 220-240zl i w tym jest np.jedna kawa za każda kolejna płaci się 5zl.ie wiem czy każdy jest tam tak traktowany czy my mieliśmy za mała liczbę gości (40osób)ale poprostu nie mam zamiaru podarować 10 tyś temu panu za taką obsługę.I nie bedziemy się prosić żeby ktoś się z nami umówił na ugadanie menu skoro mam sobie wziąść wolne bo man menager parcuje od 7-15.To jest jakiś zart i szkoda tego miejsca,bo nie dość,że drogo to ten menager odstrasza klientów(moim skromnym zdanie dostał tę pracę po znajomości).RATUJCIE TO MIEJSCE I GO ZWOLNIJCIE!Niestety mimo sentymentu odchodzimy do konkurencji i polecamy Pałac wiśniewski w Piekarach Śl.dużo taniej i przyjemniej pod każdym względem

Gość kajapppp
2 sierpnia 2014 r mieliśmy tu wesele syna. Było wspaniale!!!!! Super obsługa i jedzenie w przepięknym miejscu. POLECAM!!!

Gość gość
W Pałacu zmienił się właściciel. Zachęcam do odwiedzenia strony: palackawalera.com