Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski...

moje NÓŻKI-oceńcie

Polecane posty

A czemu chcesz żebyśmy oceniali ? Ja Ci poradzę tak.. nie przejmuj się opinią innych bo to Ty powinnaś być zadowolona z Twojego wyglądu :) nie przejmuj się opinią innych bo czasami nie jest szczera .. Pozdrawiam :)

Gość sucha skora
troszke krzywe, ale ogolem bardzo ladne :) zadbane przedewszystkim

Gość driverkaa
bardzo zgrabne, ale szczerze to po wystawiasz swoje nogi na ocene? i tak wiekszosc cie tu zjedzie... zazdrosne tłuste baby bedą ci wystawiac ohydne komentarze. No ale domyslam się, że może potrzebujesz się też dowartościować... no to masz: suuuper nogi zazdroszcze ci, o matko jak ja bym takie chciala miec, to szczyt moich marzen:)

Gość tym razem bez nicku
krzywe gdzie one sa zgrabne - nie lacza sie w kolanach - okropne

Gość OLA.K
sorry za szczerosc ale sa krzywe

Gość hbjlvhb
bardzo ładne... i nie masz ich krzywych, nie zwracaj uwagi na idiotów którzy mylą koslawe nogi z naturalna krzywizna która posiada wiekszosc ludzi na swiecie

wiesz co,nogi są krzywe ale to nie twoja wina że tak jest,taka sie urodziłaś nogi powinny mieć 4 prześwity po złączeniu stóp-- pod pipą między udami kolana złączone pod kolanami nad kostkami

Gość sucha skora
dzizasku juz sie paszczury odzywają !!! jej nogi są odrobine krzywe - bo nie laczą sie dokladnie w kolanach ale pomimo tego są super moim zdaniem !! ladnie opalone i jak juz mowilam wczesniej zadbane!!! nie ma cellulitu ani innych defektow!! autorko nie sluchaj zapuszczonych grubasow! masz swietne nogi :)

Gość OLA.K
jak cchesz zobaczyc proste nogi to moge ci moje wystawic i zobaczysz ze nie mam krzywych;/

Gość mam bardzo podobne
albo nawet takie same i okropne kompleksy na ich punkcie.. cholera. ale Twoje ładnie tu wyglądają....a moje obrzydliwie :(

Gość ja ok.
Są ''sportowe''. Ładne, zgrabne i ponętne. Na5 z ,,+ ,,

Gość niebieski...
za pozytywne komentarze dziękuje :) naprawde sie takiech nie spodziewałam negatywne zostawie bez komentarza do ola.kchciałabym twoje zobaczyc "mam bardzo podobne" nie rozumiem cie że masz kompleksy jeśli są podobne do moich (bo ja nie mam kompleksów) sportowe???tego calkiem nie rozumiem bo od 2mieś chce sie zabrac za jazde na rolkach i nic

Gość sdfgsdf
ogolnie bardzo ladne nogi, opalone, szczuple ;) :) super no ale rzeczywiscie troche krzywe sa..

Gość sucha skora
ja tez mam 3 rodzaj ale mam troche wieksza przerwe miedzy kolanami i ogolnie mniej zgrabne niz autorka :) dlatego nie chodze w krotkich spodniczkach i spodenkach ..

Gość hbjlvhb
a proste nogi jak u celine dion smiesznie wygladaja i oczywiscie jest to nienaturalny wyglada nóg, bo proste nogi ma niewiele osób na swiecie tyle ile jest niebieskookich w stosunku do ciemnookich na ziemi, mam kolezanka kóra z kolei ma potworne kompleksy bo ma proste nogi a wszyscy wookolo maja takie jak ty i ona tez by chciala wygladac normalnie :)

Gość ja ok.
''Sportowe'' bo są delikatnie, uroczo wykrzywione i mimo to bardzo zgrabne... i ładne

Gość lenaoolena
szczuple zabane opalone ale troche krzywe

Gość piękne nogi
szczerze zazdroszczę , moje nogi to katastrofa , grube , celluilt łe ohyda jednym słowem , ale twoje pierwsza klasa

Gość niebieski...
a ty tu pwenie weszłaś żeby sie porówac ^

Gość beczka_końska
krzywe- łydki wykręcone na zewnątrz jak po jeździe konnej i niełączące się kolana, poza tym ok.

Gość niebieski...
hujalnóżka

Gość kowal z kowalewa
ale krzywe kulasy :o dobrze, ze moja laska takich nie ma :D na twoim miejscu wyrzucilbym krotki spodenki. zle w nich wygladasz.

ludzie,dzieci :-) ja nie atakuje,każdy lekarz, rehabilitant, instruktor fitnesu zna rodzaje nóg i nie ma się co obrażać,nie ma ludzi bez wad wygięte łydki to kolana koślawe tunel przy złączonych stopach takich jak autorka --nazywa się kolana szpotawe co nie znaczy że nogi są brzydkie ,opanujcie się