Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

Moja sukienka, pasuje do mnie?

Polecane posty

Gość mi się nie podoba
ale to po prostu nie mój styl. Najważniejsze, żebyś Ty się dobrze czuła.

Gość sdfvdv
tez nie moj styl ale ladnie wygladasz

Gość Martaaaaa1212
Emti, wrzuć zdjęcie na którym widać twarz:), ocenimy całość, i tak już wcześniej umieszczałaś zdjęcia buzi:))pozdrawiam

Dobrze zadane pytanie :) CZY DO CIEBIE pasuje, a nie opinie czy podoba się komus czy nie. Masz rację - suknia powinna pasować do osoby. Ta do Ciebie pasuje :) Bardzo ładnie. Pozdrawiam :)

Gość Martaaaaa1212
pasuje:)ślicznie wyglądasz i będziesz piękną panną młodą:)Masz piękne włosy więc doradzam rozpuszczone loczki.

Gość czarna koala
intensywnie i twardo uwazam że jesteś urocza :) i bardzo ładnie Ci w tej sukience :) ale loczki nie, Emti dawała kiedys zdjęcie samych swoich włosów - ma ładny kolor i bardzo gładkie - podkreśliłabym jakoś te ich gładkość własnie...

Gość sst
rzeczywiscie, ladnie w niej wygladasz. sukienka tez nie jest w moim stylu, ale Tobie pasuje :)

ładna kobietka z Ciebie, tylko sukienka powinna Ci bardziej podkreślać talię, no i biust, pewnie po zwężeniu będzie lepiej wyglądać, ale ładna jest

Gość czarna koala
ale ta kiecka przecież jest skromna...

Gość nie wydaje mi sie
ja bym na Twoim miejscu wziela prosty dekolt. taki w ksztalcie serduszka i tak eksponuje duze juz piersi i sprawia, ze szyja gdzies znika. ale ogolnie ladna i ladna z Ciebie dziewczyna

dzięki dziewczyny za miłe słowa:* Co do uczesania to będę miała włosy upiete, ciocia mnie czesze i juz ma pomysł jak mi będzie ładnie:) Ale dziękuję za rady. A co do podkreślenia talii to sukienka będzie jeszcze zwężana, bo jest troszke za luźna, także będzie bardziej dopasowana:) no i we włosach będę miała jeszcze kwiatka z kryształków svarowskiego, ale juz dokładnie nie pamiętam jak on wygląda:D

bardzo ladnie wygladasz:) tylko welon mi sie nie podoba tzn ta lamowka o ile to twoj ten ktory widac na zdj. co do dekoltu w serce zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia-uwydatnia biust.Ja rowniez taki mialam i niby bylo OK ale jak ogladam teraz zdjecia to zaluje ze nie mialam jednak prostego dekoltu.tez mam dosc spory biust wiec wiem co mowie.chyba ze ci to nie przeszkadza:) ale ogolnie bardzo ladnie:)pozdrawiam

Gość grazynka z miasta
Nie jest xle, ale ja bym na twoim miejscu wzięła sukienke, która ma dekolt V, z elementami pionowymi, a nie poziomymi, z materiału niebłyszczącego i bez wzorków, bardziej lejącą, zwiewną , nie taka pancerną

ja mierzyłam ok 10 sukienek i były w nich tez takie z prstym dekoltem i nie czułam się w nich dobrze:) A welon jest ten mój, tylko jeszcze moge go zmieniać bo ja wsyztsko wypożyczam:) Także jak zażycze sobie bez lamówiki to i taki mi dadzą,a ten babka z salonu dała bo lamówka pasuje do materiału sukienki:)

Gość likto
ladna twarz ,wlosy i figurka No i sukienka tez super:) olsnisz wszystkich a pana mlodego to juz napewno Gratulacje!

grazynka z miasta- ta o której mówisz podobny krój mierzyłam i ze względu na moja sylwetke wyglądałam niekorzystnie i tak jak bym była w ciąży:D

Gość ciotki mogą nieźle spaprać
fryz. Mnie na wesele (nma szczeście nie moje), czesała teściowa i tak mnie upierdoliła, że wyglądałam, jakbym miała z 70lat :D Już na przyjęciu, w lazience, rozpuściłam włosy, bo nie mogłam patrzeć na swojego utapirowanego mega koka:D:D

Gość do EMTI
Ile kosztuje wypożyczenie sukni? Jakiego rzędu są to kwoty i jak wygląda sprawa z oddawaniem wypożyczonej sukni? Trzeba ją prać przed zwróceniem?

jesli sie w takim dekolcie czujesz to najwazniejsze,ja sie w sumie tez bardzo dobrze w nim czulam tylko faktycznie na zdjeciach widac ze oddychac to ja mam czym:) co do welonu-przemyslalabym kwestie lamowki.Ona robi welon taki ciezki bardzo...i ogolnie wedlug mnei nieladnie wyglada.No ale twoj wybor.Sukienka super,gratuluje wyboru:)

moja ciocia ma 39lat, zna sie na modzie i nie raz mnie czesała, a poza tym nie pójde do niej w dzien ślubu na czesanie, tylko zrobimy pare prónych fryzur przed ślubem i z tych wszytskich ja wybiore sobie tą która mi się najbardziej podoba:) A poza tym raz poszłam do fryzjerki żeby mnie na studniówke uczesała, bo nie chciałam ciocia glowy zawracać bo była w 9miesiącu ciąży i tak mnie uczesała, że jak wróciłam do domu to mi fryzura oklapła :( I mama mi poprawiała. Ciocia jak mnie czesze to fryzure mam na 2 dni:)

odnośnie kosztów wypożyczenia to jest tak: w cenie mam sukienke, welon, bolerko, futerko, szal, zalezy jaka będzie pogoda to to wezme i ja właśnie chce tego kwiatka z kryształków i żebym nie wydawała 80zl na darmo to tez mi to wypozyczają i gratis niebieska podwiązka:) Przyszłam do salonu 2 godziny tylko dla mnie, mierzyłam wszystkie sukienki co były na stanie, ta co wybrałam jest lekko za duża i na 2 tyg przed ślubem będa mi ją przerabiać i dorabiać cieniutkie ramiączka żeby mi sukienka nie spadała. Cena wypożyczenia to 1000zl i oddaje ją brudna:)