Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaaaWaWa

pijące dziewczyny-pytanie do facetów i nie tylko

Polecane posty

Gość mikaaaWaWa

Witam:) Nie jestem jakąś wielką imprezowiczką, nie chce mi się już nawet łazić po dyskotekach jak kiedyś, jak imprezuję to nawet nie tak często, raz na tydzień albo dwa max... Czasami zdarza mi się przeholować, no wygłupić po prostu, nie jestem z siebie dumna, zawsze wszystkich przepraszam, nie robię tego specjalnie ale czasem wyjdzie coś głupiego, tak z nudy, beznadziei czy samotności... Nie mam faceta, i po części dlatego tak się dzieje, wiem ze jakby na kimś mi zależało to bym się uspokoiła i nie picie miałabym w głowie;) Ale czy na razie serio jestem skreślona u wszystkich facetów?? Jeśli przylgnęła do mnie taka łatka pijaczki to w ogóle faceci przestaną tak na mnie kiedyś patrzeć??

Gość model mttttt
Wez panorame firm i poszukaj adresu najblizszej poradni odwykowej.tam ci wyjasnia.

Gość bogulinka
prawdopodobnie jestes w takim wieku ze picie staje sie priorytetem na imprezach. wiekszosc przez to przechodzi. powinnas troszke przystopowac z alkoholem ale nie mowie tutaj o calkowitej abstynencji. faceci nie lubia kobiet alkoholiczek ale lubia imprezowiczki, a linia dzielaca te dwie osoby jest bardzo cienka.