Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abiba

ginekolog

Polecane posty

Gość felipowa
ja byłam u wielu ginekologów i jeszcze nigdy moje oczy nie widziały fartuszków i kapci

Gość no bez przesady usg ginekologi
ale w polsce napewno? w prywatnych klinikach gin-poł może i mogło tak być, ale nie w każdym są te fartuszki :O:O

Gość co za bzdury
no w Polsce, w prywatnych przychodniach. Państwowo to bym się chyba bała iść do lekarza... znaczy się do ginekologa.

ja byłam panstwowo ostatnio i były bardzo dobre warunki ale fartuszków ani kapci nie widziałam :O

Gość w państwowych są dobre warunki
a jak ktoś chce sobie koniecznie kupić papierowy fartuszek za jedyne 200zł za wizytę to jego sprawa :-O

Gość abiba
bo ja chce wlasnie panstwowo tak darmowo...odradzacie? mam isc prywatnie...a ile za wizyte? jestem tylko biedna studencina :]

Gość co za bzdury
przecież nie chodzę tam dla fartuszków, tylko dla szybkiego terminu wizyty, dostępu do sprzętu i badań w razie czego. Mam taką fanaberię, żeby sobie cytologię robić raz w roku a nie co trzy czy ile tam łaskawie nam fundusz zdrowia funduje, i to dopiero po 25 roku życia (pierwszą cytologię miałam przed 20tką). Przynajmniej mam poczucie, że jak zapłacę te 100, a nie 200, zł to jestem traktowana jak człowiek, mogę siedzieć w gabinecie tak długo, aż dostanę odpowiedzi na wszystkie wątpliwości itp., dostanę wszystkie skierowania i recepty, jakie akurat są potrzebne. Nikt mnie nie pogania i nie stara się odbębnić jak najszybciej wizyty po łebkach. Mam zrobione wszystkie badania od a do z i o nic się nie muszę dopraszać. Chodzi o komfort psychiczny podczas wizyty.

Gość miko83
ja chodze prywatnie, płace 70 zł za wizyte, taki wydatek raz na pół roku to wcale nie jest dużo a różnica między gabinetem publicznym a prywatnym jest znacząca.

Ja pańśtwo mam same złe doświadczenia. CHodzę do prywatnej kliniki, mam abonament, ale wiem że wizyta około 100zł kosztuje. i tam luz blues. Idziesz to pomieszczenia z zamykanymi przesuwnymi drzwiami.(jest w gabinecie) Masz tam kibelek,zlew, podpaski płyny do higieny intymnej, więc spokojnie możesz się jeszcze raz umyć(to nic że w domu się czysciłaś, jak dojdziesz to i tak zapocona) isą tam jednorazowe takie spódniczki. i dopiero po tym wychodzę do lekarza na fotel

no to ja to mam w panstwowych... do innych chodzimy w takim razie jedyne co to termin wizyty szybszy prywatnie ale panstwowo wcale nie znaczy gorzej!

Gość co za bzdury
zgadzam się w pełni, w morzu innych wydatków ten ginekolog robi się niezauważalny.

Gość abiba
to panstwowo czy prywatnie. a jesli przychodnia do ktorej ide jest niedawno otwarta(jakies 3 lata temu) to moge liczyc na odrobine wygody??