Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELWIRKA18

jakie napletki mają wasi chłopacy??

Polecane posty

Gość gość
Myje prawie przy każdym oddaniu moczu ja też często się podmywam.Dlatego podczas minetki czy laski nie mamy problemów ssać aż do wytrysków.

Gość Beata 49
Mam 49 lat a na plaży nudystów podglądali mnie chłopcy, kilku z nich w ukryciu onanizowało się tak , że myślałam, że pourywają sobie napletki. Pomyślałam sobie, kobieta po 40 stce też może być atrakcyjna ...

Gość gość
Jasne, że w tym wieku są atrakcyjne ! Naciągam teraz mój napletek do granic możliwości.

Gość gość
za chwile wypowie sie małgosia 4 6 to chyba nr lewego i prawego buta

Gość małgosia 4 6
Tak, kobieta dojrzała też może podniecać facetów. Ja jestem podniecona na plaży dla naturystów. Mam 46 lat i w Chorwacji wybieram plaże, na których staram się prowokować wyglądem. Jestem opalona, włosy poniżej ramion, jestem wydepilowana w kroczu i na pupie, zawsze sobie lekko wyciągam wargi sromowe aby delikatnie wystawały, paznokcie bezbarwny akryl w motylki. Zakładam kolczyki i bransoletkę na stopy a na deptaku na plaży pomimo 170 cm zakładam buty na wysokim obcasie. Na plaży często podglądają chłopcy, parę razy widziałam jak brutalnie nastolatek może sobie z***********a, też się bałam , że urwie sobie napletek.

Gość gość misia 114
Odnosnie do tego tematu, dlaczego mężczyźni na plażach naturystòw mają zazwyczaj ściągnięte napletki ?...Pozdrawiam

Gość Adam 43
Moja żona miała ten sam kompleks, ma bardzo małe piersi w zasadzie ma tylko same sutki. Ma bardzo filigranową urodę i 170 cm wzrostu, więc wygląda jak nastoletnia dziewczynka. Na ostatnich wakacjach byliśmy w Chorwacji, żona była 8 miesiącu ciąży ale byliśmy w miejscowości na granicy plaży dla naturystów. Udało mi się ją namówić aby pójść na plażę dla naturystów. Moja żona najpierw z pewnymi oporami rozebrała się całkiem do naga. Na drugi dzień zrobiła sobie makijaż, ciemne powieki, duże kolczyki w uszach i bransoletki na rękach i na stopach i na dodatek ubrała sobie szpilki i tak poszliśmy na deptak wzdłuż plaży dla naturystów. Nie było faceta, który by się nie odwrócił za nią a była w 8-mym miesiącu ciąży i miała piersi tylko z samymi brodawkami. Żona mówiła mi, że widziała chłopców, którzy ją podglądają kiedy była na tarasie całkiem nago i musiała się zakryć bo, kilku chłopców tak się onanizowało, że bała się że pourywają sobie z jej powodu napletki na siusiakach.

Gość Grażyna 52
Ja widziałam chłopca, który zonanizował się podglądając mnie na plaży nudystów . Mam 48 lat a chłopak tak sobie bił konia że podglądając mnie myślałam, że urwie sobie napletek.

Gość gość
Z tego co widzę w saunie to maja różne napletka i fiutki też są różne.Tyle penisow co wczoraj to ją jeszcze nigdy nie widzialam.

Gość gość
Moj mąż ma długi napketek. A wam dziewczyny jaki najbardziej się podoba?

Gość tcc288
Witam panie:) jak widze w wiekszosci macie facetow z dlugimi napletkami, te krótkie są chyba rzadko. Ja mam bardzo krótki, nie zaslaniający żołędzi , wolalbym ze wzgl wygody tez miec troszke zaslaniający bardziej.. Jest jeszcze jakas pani, której chlopak ma taki jak mój? co o takim myślicie? Widziałyście kiedyś takiego penisa z takim napletkiem? W skali Coverage Index Foreskin CI3.. :) pozdrawiam forumowiczki

Mój chłopak ma napletek który zakrywa całą główke i jeszcze jest trochę nadmiaru, ale to w nim absolutnie uwielbiam i on również uwielbia kiedy się tym bawie :P

Gość Sonia 18
Ja jak byłam raz rano w saunie w hotelu w Zakopanym wchodząc do sauny rozebrana widziałam tylko jednego mężczyznę. Był przykryty ręcznikiem ale po chwili ściągnął ręcznik i pokazał mi bardzo nabrzmiałego penisa. Po chwili znów zdjął ręcznik i penis zaczął mu dosłownie tryskać... to był dla mnie wtedy szok... Facet po prostu się spuścił na moich oczach przy mnie i miał nasunięty napletek na siusiaku...

Gość gość 47
W ostatnie wakacje w Chorwacji wybrałam się z córką w hotelu do sauny, wiadomo do sauny weszłyśmy rozebrane . Wchodzimy a tam sami faceci na golasa i prawie wszyscy z naciągniętymi napletkami. Po kilku chwilach u paru facetów widziałam pełną erekcje i najgorsze jest to, że moja 16 letnia córka, chyba po raz pierwszy widziała w normalnej saunie facetów ze stojącymi penisami...

Gość gość
mojego faceta w zwisie mozna ciagnac za skorke tak ma duzo jej hahaha ale penisa ma cudownego gladziutki i zawsze wypielegnowany

Gość elizka88

moj chlopak ma dlugi napeletek ale mialam kiedys takiego co zekrywal tylko czesc glowki

1 minutę temu, Gość elizka88 napisał:

moj chlopak ma dlugi napeletek ale mialam kiedys takiego co zekrywal tylko czesc glowki

napletek jest bardzo plastyczny. Mój jest długi ale gdy jestem podniecony zazwyczaj sam się cofa i odsłania całą główkę

Gość Gość
1 godzinę temu, darkeacer napisał:

napletek jest bardzo plastyczny. Mój jest długi ale gdy jestem podniecony zazwyczaj sam się cofa i odsłania całą główkę

Główkę? ;( Ja mam łeb jak pół szklanki to i kawał skóry na nim.

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Główkę? ;( Ja mam łeb jak pół szklanki to i kawał skóry na nim.

ja mam żołądź taką jaką trzeba - podobno ładną jak mawiają kobiety

Gość adas

ja mam wspaniałego fjutka, napletek krotki spokojnie można sciagnac pnizej zoledzia i lizac 😄

2 minuty temu, Gość adas napisał:

ja mam wspaniałego fjutka, napletek krotki spokojnie można sciagnac pnizej zoledzia i lizac 😄

to się ciesz....

Gość Pytek

Ja mam normalny elastyczny, czy stoi czy nie bez problemu schodzi dużo poniżej żołądźia

Gość Gość

A ja mam gołą główkę :)