Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikaraa

Idę dzisiaj do dentysty...

Polecane posty

Gość Panikaraa

Załamka:( te nerwy mnie wykończą, mam wizytę na 15 a od rana trzęsę portkami!!albo kanałówka ,albo wyrywanie , zobaczymy co się da z nim zrobić , bo już nerw zatruwany miałam rok temu, pól roku temu wypadł mi fleczer i tak z tym chodzę bo nie boli....no ale w końcu muszę iść... Nie wiem co lepsze wyrywanie czy kanałówka?! umieram....

Gość mnie si etam podobaja
ja miałam wczoraj kanała :) nawet spoko :D da sie przezyc :) da Ci znieczulenei i nic nie bedziesz czuła

Gość bóg zapłać
ja mam trzy połamane i tak odkładam wizytę, a w gębie, kurwa, coraz gorzej :o wolę wyrywanie, mimo wszystko.

Gość ojkaojka
ratuj zęba, nie wyrywaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mnie si etam podobaja
przeciez kanalowe leczenie nie boli jak sie ma znieczuklenie nie boj sie .. i nie wyrywaj

Gość a czego tu się bać
😴

Gość Panikaraa
jak to czego tu sie bać!!!!??? ja mdleje prawie z przerażenie....masakra, mam złe doświadczenia....... ja nawet zanim da mi znieczulenie poproszę żeby mi posmarowała czymś tam, żeby zastrzyku tak nie czuć:(:(:( Na innych forach czytałam ze ludzie niektórzy przeżywają katusze przy kanałówce, drudzy zaś ze spoko nic nie boli..... ciekawe....

Gość a czego tu się bać
to zalezy który ząb... jak przednie, jedynki, dwójki, to może zaboleć a czym ty się stresujesz? da znieczulenie i będzie OK 😴

Gość Czarna Manka
Wspolchuje ci ja mam fobie gdy widze dentyste ,dre sie bez powody nawet po znieczuleniu ,tylko by morde drzec. trzymam kciuki

Gość Panikaraa
najbardziej sie boje tego bólu... ze będzie mi tam jakimiś igiełkami czyścic , a co do znieczulenia to na wejściu powiem ze chce, tylko co do tego to ponoć rożne są i nie wiem jakie mi da może jakieś ujowe i co wtedy?! no i ile razy będę musiała to przechodzić niektórzy robią to za jednym zamachem , niektórzy chodzą kilka razy...

Gość Panikaraa
daisy-sadomaso

Gość ja jebięęę
ja drę mordę nawet przy znieczuleniu :o mam uraz z dzieciństwa, dentystka sadystka zniszczyła mi zęby, wyrywała nerwy na żywca, od tego czasu mną trzepie na samą myśl o wizycie. w mordzie same dziury jak lej po bombie, niby idę za miesiąc, ale do tego czasu to zejdę na zawał, albo mnie będzie usypiać ewentualnie przywiązywać do krzesła :o

Gość Panikaraa
dlaczego jednych boli a drugich nie od czego to zależy??

Ja też miałam uraz z dzieciństwa :D wiercono mnie bez znieczulenia i takie tam.. Ale życie po latach znowu zagnało mnie do dentysty. Teraz chodze tam regularnie i już mam prawie wszystkie zęby zdrowe :P

Gość Panikaraa
daisy a miałaś kanałówkę ?/ bolało?

Gość miiiiiiiiikiimałsssssssss
ja miałam i spoko było wczorja mialam nie martw sie ja mialam stylu w 5 czy cos nawet nei wiem i teraz mam antybiotyk w sordku i mam pryzjsc z atydzien

dasz rade, nie denerwuj sie na zapas. w ciagu ostatniego tygodnia bylam 3 razy :o 1 zab wyrwany, 3 wyleczone. oczywiscie wszystko ze znieczuleniem, bo bym tam zjechala :o wiercenie to dla mnie najwieksza katorga 😭 ale nie bylo tak zle :)w poniedzialek znowu ide leczyc 2 zeby :P 🖐️

Gość Panikaraa
naprawdę, dziewczyny nie potrafię opanować nerwów aż mi słabo , boli mnie żołądek to najgorsze co może być....

Gość Panikaraa
biedronka , przy znieczuleniu tez Cie bolało??

u mnie to normalne :P pol nocy nie spie z nerwow przed wizyta. ale tak to jest jak sie 5 lat nie chodzilo nawet na kontrole :o teraz juz troche lepiej. mam taka dentystke co potrafi odstresowac swoim nawijaniem o dupie maryni :D

no w poniedzialek jak bylam leczyc 2 zeby to znieczulenie nawet nie pomoglo.. okropne uczucie. ale wczoraj jednego znowu wiercila i plombowala to nie czulam nic :)

Gość Panikaraa
jak to jest ze znieczulenie nie działa ?! przecież na żywca robić sobie zęby to katorga!!! może miałaś pod ropą czy coś...

Gość miiiiiiiiikiimałsssssssss
nie czytaj tu bzdur wsyztsko bedzie odbrze zoabczysz nic nie bedziesz cuzła trzymaj sie 🌼

Gość Panikaraa
za 20 min wychodze...:(:(:( ojjoj

tez nie wiem czemu, ale wtedy czulam bol. a zab nie byl bardzo zepsuty :o trzymaj sie, powodzenia ;)

Gość Panikaraa
ile tak w ogóle kosztuje znieczulenie? za te na kose chorych się nie płaci ale są do doopy, a ja bym chciała takie jak dla konia:)

Gość xxoorrr
najlepiej do Galerii Usmiechu w Krakowie wyskoczyc

Gość ja tam dentysty sie nie boj
nie boje sie dentysty ale mam inny problem. mam dzisiaj wizyte na 13 a mam straszne wzdecia. jak sie ich szybko pozbyc? bo tak isc, tu ci dentysta boruje a ty sobie popiardujesz, to taka siara troche, i to doslownie hehe