Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia-24

Czego on ode mnie chce ?

Polecane posty

Gość niunia-24

Zapytam tutaj bo na ogólnym za dużo podszywaczy :o Mam rodzinę - partnera i 2 letniego synka. Jakieś 3 miesiące temu spotkałam faceta, który wyraźnie się mną interesuje tzn prawi komplementy itp. Jakiś miesiąc temu wyjechał zagranicę. Na początku przyznawał szczerze że chodzi mu o seks ale kategorycznie odmówiłam ... i teraz jak jest zagranicą nadal pisze komplementy, że tęskni ... i tu moje pytanie ... O co mu wogule chodzi ? Przecież dałam mu do zrozumienia że seks nie wchodziw grę to po co on dalej próbuje ?

Gość Dwudziestolatkaaaaaaaa
chce Cie złamac;/

Gość 1234567.........
widać ma nadzieję że tym razem urobi Cię pięknymi słówkami ja na Twoim miejscu ignorowałabym kompletnie wszelkie wiadomości od niego w końcu powinien dać spokój to jedyne wyjście

Gość kaskaderczykkk
nie martw sie jak kogos sobie do "bzykania" znajdzie to przestanie

Gość niunia-24
Tylko właśnie chodzi o to że on pewnie na "chętne do bzykania" nie narzeka ... Zresztą nie wiem po co on chce mnie przekonac skoro jest zagranicą i szybko nie wróci do Polski :o ... Tam pewnie ma duże powodzenie bo jest bardzo przystojny i ma fajny charakter. On wie że nie zaryzykuję dla niego rodziny.

Gość niunia-24
Po co pisze, że tęskni skoro wie że i tak się nie spotkamy ?

skoro teksty ze chce seksu nieposkutkowały to obral inna metode. Teskni, ble ble ble bo liczy ze zmiekniesz jak wróci :) nie powinnas sie skupic na swoim facecie i dziecku?????

Czy to taka wielka naiwnosc czy glupota? Naprawde ktos tak wierzy we wlasne sily? Otoz, wyglada to tak. Podczas tego typu kontaktow dochodzi do uzaleznienia emocjonalnego. W przypadku kobiet to jest najwazniejsze. To sa rozmowy, wspolne spedzanie czasu z przyjacielem, moze byc przez internet, sms, telefon. W momencie kiedy dojdzie do powstania wiezi emocjonalnej pojscie do lozka jest jedynie nastepstwem. To wynika z psychiki kobiet. Masz wiec swoja odpowiedz jesli jestes w stanie zrozumiec to co tutaj napisalem.

Gość Mariannnnnnnn
A mnie ciekawi to, dlaczego ona się tym kolesiem tak interesuje. Ma faceta, małe dziecko a interesuje się innym.

Gość no wlasnie tak jak ja
a no wlasnie dlaczego???