Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

PODOBIEŃSTWO PARTNERA DO OJCA

Polecane posty

Witam!Czy ,ktorsas z Was dostrzega cechy ojca w swoim partnerze?Ja niestety wiele cech -tak ,mimo,ze ogolnie z temperamentu np sa zupelnie rozni...Jednakze w takim samym stpniu zaden z nich nie nadaje sie do zycia w zwiazku...

Podobnie jak moja Meme w moim/juz bylym/ urzekla mnie-niespotykana w dzisiejszych czasach wrazliwosc,romantyzm, uwielbienie mojej osoby,jakas tajemnicza i zarazem pociagajaca wolnosc ducha, duze doswiadczenie, wiedza i bliskie/jakby sie wydawalo/ wartosci...Gdy moja Mama zwiazala si ez moim ojcem, ten mial juz 16 i 10 letnich synow i byl po 1 rozwodzie, podobnie jak "moj"-rozwodnik z 17 letnia corka, pasjonat filmu, byly perkusista, zwiedzil caly swiat itd...Kocham go,albo raczej moje wyobrazenie o nim.... Moja Mama potrzebowala 19 lat aby wyrwac sie ze szponow niezwykle silnej- o tym wiem ,lecz niszczacej milosci....Ja-bogatsza w doswiadczenia odeszlam po roku....ehhhhhh.przezylam cos najpiekniejszego, lecz teraz niewyobrazalnie cierpie...Mam nadzieje,ze moja dzidzia w brzuszku jest chociaz troche odizolowana od moich emocji podczas ciazy....

Ja nie wiem,ale zawsze jak zakladam jakis temat to zero odzewu:( Ehhhhh:)

No cóż, strach się przyznać... Mój narzeczony jest niemalże identyczny, jak mój ojciec (chodzi mi oczywiście o charakter). Mój ojciec to wspaniały człowiek, w związku z tym chyba posłużył mi jako wzorzec osobowy, znakomicie się uzupełniają z moją mamą do, której ja jestem podobna. :) Niestety złe cechy też ma podobne do mojego taty (np. oblizuje butelkę od ketchupu). Na początku było trochę dziwnie, ale teraz jest wspaniale. Nazywam go BigDaddy ;-) i za 9 dni bierzemy ślub Ciekawe co na to by Freud powiedział :)

Gość kasiii
pewnie jakis kompleks macie :P

Gość cos w tym jest hmmm
Moj facet przypomina mojego ojca, ale z tego co zauwazylam to te wady ktore mnie u ojca wkurzaja moj facet ma silniejsze :D zalety tez oczywiscie,inaczej bym z nim nie byla.. Cos w tym jest ze czlowiek szuka partnera na podobienstwo rodzica. W koncu z rodzicami sie zyje przez dlugi czas i obserwuje ich cechy, wiec podswiadomie podobnych cech ponoc potem szukamy..

hehe az strach sie przyznac ale moj facet tez jest poodobny do mojego ojca i czasami sobie mysle czy to nie jest chore:P

mój maz jest zupełnie inny niż mój tata, w wielu sprawach wręcz to jego przeciwnieństwo. Mimo, że tata jest ok., nie jest złym mężem, czlowiekiem, to nie chciałbym, zeby mój mąz był do niego podobny - po prostu nie ten charakter i tyle. Mąz jest wspaniałym facetem, dokładnie takim, jak chciałam :)

Gość Ccafe latte
moj chlopak tez jest podobny do mojego ojca. pod wzgledem charakteru tez jest zdecydowany, pewny siebie, inteligentny i opiekunczy. pod wzgledem wygladu tez jest brunetem o sniadej karnacji, ale w ogole zawsze wybieram brunetow, wiec nie wiem, czy to przez tate czy juz tak mam kiedys rozmawiam z moim chlopakiem i nagle odpowiedzial tak, jak mowi , odpowiada moj tata na podobnie postawione pytanie, a oni sie jeszcze nawet nie znaja....to bylo takie dziwne