Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucha skora

Dziewczyny pomozcie bo zaraz nie wytrzymam az mi sie plakać chce !!

Polecane posty

Gość sucha skora

mam suchą skore na policzkach i podbrudku, cały dzien chodzę wysmarowana grubą warstwą nivei i nic jak skora byla sucha tak jest sucha. :( nie moge juz tego wytrzymać bo nie dosyc ze ta suchośc mnie piecze to do tego ją strasznie widac, robią sia takie czerwone plamy na twarzy :( musze to do jutra zlikwidowac bo mam zakonczenie roku szkolnego.. chociaz te czerwone plamy :( proszę was o pomoc jakis dobry krem nawilzający albo jakies rady prosze :(

Gość kokonn
moze to grzyb ? ja mialam na szyi taki kawaleczek 2cm suchego i tez swedzialo i czerwone bylo... tzn nie wiem czy to grzyb ale smarowalam mascia na zmiany skorne i przestalo piec i zeszlo

Gość misiekaaaaaaaaaaaaaa
polecam dermedic hydrain 2 krem nawilzajacy o przedluzonym dzialaniu dla mnie bomba:) jest bardzo tresciwy i dobrze nawilza, pozbylam sie takich plam o jakich mowisz bo tez mialam z tym problem... tylko ze moje nie byly czerwone...

Gość sucha skora
a czy mozecie podac przyblizone cenych tych kremow??

mialam suchosc na policzku kolo nosa jak zaczelam brac tab anty i smarowalam to wazelina...zaeszlo moze dlatego ze org przyzwyczail sie do tabsow ale wazelina napewno miala jakis wplyw...ale wiesz co to moze byc zwylky liszaj to bys musiala do apteki pojsc ale wat[pie ze do jutra ci zejdzie

Gość tequila ehee
a moze grzybica

Gość sucha skora
to chyba nie jest liszaj ani grzyb bo ogolnie mam spore problemy z trądzikiem i dermatolog mi wypisał masci, ktore pomagają ale jednoczescnie strasznie wysuszają skóre. no i ostatnio wlasnie mnie wysypało na buzi i musiałam się posmarowac tymi kremami to raczej od tego po juz kilka razy mi si,ę taka akcja powtorzyła ale zazwyczaj po smarowaniu nivejką przechodziło a teraz nic :(

Gość fffffddddddddgf
to moze byc tez problem z hormonami zbadaj sie na niedoczynność tarczycy suchosc skóry to jeden z objawów ...masz jeszcze jakies?

Gość sucha skora
a jakie są objawy niedoczynnosci tarczycy?? mam suchą skorę na twarzy tylko.

Gość fffffddddddddgf
przyrost masy ciała, uczucie chłodu, obfite miesiączki, ciągłe uczucie zmęczenia

Gość sddsdsds
hej wiesz co mam podobne objawy a mianowicie mam sucha skóre na twarzy, takie plamki...troche swedzi i wydaje mi sie że to LISZAJ bo juz kiedys takie cos miałam.

Gość sucha skora
nie nie, nie mam takich objawów na szczescie...

spróbuj kremy ziaja, seria oliwkowa. natłuszcza ładnie i odżywia. 50 g. kosztuje od 3-5 zł. taniej np. w rossmanie. a masło kakaowe pachnie tak, że sama bym się zjadła :)

Gość lec szybko do rossmana po
krem isana med na dzien/na noc-ktory wolisz, kosztuje ok 7zl i powinien zadzialac druga opcja jest iwostin nawilzajacy (apteka) ok 22zl tez bardzo dobry, ale efekt nawilzenia jest krotszy nie stosuj przypadkiem wzaeliny bo ona wcale nie nawilza, najwyzej sobie pory pozatykasz:O