Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasna k***wa

dlaczego? no dlaczego?

Polecane posty

Gość jasna k***wa

Gość 1234567.........
??????????????????????????????

Gość jasna k***wa
dlaczego wy tacy jestescie? faceci??? czemu sie nami bawicie? czemu skoro macie zony i dzieci chodzi wam tylko o łatwy seks??

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no to patrze jedna z wielu glupia i naiwna tania dziwka :D

Gość damma z łasiczką
jestes blondynka? :D

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a i to wy jestescie takie poje.... :D ze dajecie sie tak ladowac w uja... i pozniej takie poszkodowane :D I dobrze Ci tak !!!!

Gość jasna k***wa
facet sie mna bawił, zalił mi sie, zwierzał, uważałam go za inteligentnego faceta... pocieszałam, wręcz mnie rozczulał....ale i umiał mnie poderwac... gdy mu odmówiłam, wiecie czego, nagle przestał sie mna interesowac, gdy pytam czemu mówi ze nie wie o co chodzi.... aha, no i wyszło ze ma zone i dziecko w drodze

Gość jasna k***wa
ewaaaaaa ku**wko!!! ja nie szukam seksu!!!

Gość 1234567.........
bo są wygodni ....w domu żonka ugotuje wypierze posprząta i pewnie przez te obowiązki czasem się zaniedba ale mimo wszytko dobrze mieć ugotowane i wyprane a jak trafią na chętne to wykorzystują dziwie się dziewczynom które godzą się na taki układ z żonatymi a później jak facet dostanie czego chce i odejdzie to jest płacz i pretensje do całego świata przecież w 99 % żaden nie zdecyduje się odejść od żony i dzieci bo miał fajny sex

oj :D to i tak masz peszka i bezczelna jestes rozbijac czyjas rodzine jesli nie chce z nia byc niech sie rozwiedzie ale wiadomo nie masz z nia szans :D

Gość jasna k***wa
NIE JESTEM BLONDYNKA, BRZYDZĘ SIE BLOND WŁOSAMI... POZNAŁAM FAJNEGO FACETA... WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA... TYLKO NIE WIEM CZEMU? DZIECKO W DRODZE I PODRYWANIE KOBIET?! NIECH MI JAKIS FACET POWIE:CO WAM STRZELA DO GŁOWY?!

i zawsze wysmiewam takie tepe dziewy co tak postepuja :D

i co Ty roztrzasasz? to odejdz od niego a nie masz nauczke i czego jeszzce szukasz wyjasnien od facetow??????? zabawil sie Twoim kosztem proste :D

Gość damma z łasiczką
a ty z nieba spadłaś?

Gość jasna k***wa
fuck.... właśnie dlatego pytam: czemu oni tak robia? ktos mi to moze wyjasnic zamiast pouczac? ja z nim juz nie jestem, jakbym wiedziała ze ma zone i dziecko w droddze w życiu bym sie z nim nie związała!

Gość damma z łasiczką
no to po co łazisz od razu do wyra lepiej sie przyjzyj klientowi zanim pojdziesz kapniesz sie na pewnoi jak jest zonaty to nie ukryje

wlasnie chwalisz sie czy zalisz? :D nie dla seksu to co Ty przezywasz ze sobie pogadaliscie ze cie oklamal to Cie boli kazdy klamie facet czy baba :D

a Ty sie dziwisz :D

czemu tak robią ??? robia bo im ktos na to pozwala

Gość jasna k***wa
widze ze kazdy tu zabiera sie do pouczania a sztuka czytania jest obca? nie dociera? NIE SPAŁAM Z NIM!!!!! chciał tego, ale nie potrafie po miesiacu randek isc do łóżka, poprostu tak nie potrafię i tyle. A kto mu na to pozwalał? żona? to jakis koszmar, ta dziewczyna jest taka szczęśliwa, ze ma kochajacego męża, ze beda mieli dziecko, widziałam ja kilka razy, ona niczego nie podejrzewa, jaki on jest... nie rozumiem jak mozna byc takim chu**em!!! mi nie jest zal tego ze zwiazek sie rozpadł chciałabym tylko wiedziec czemu oni tak robia? czemu potrafią tak kłamac?co ich do tego pcha? jakaś głupia natura?>! zranił mnie, olewajac i udajac ze nic miedzy nami nie iskrzyło ale to nic w porówniaiu z tym co czeka ta dziewczyne-jego zone jak sie dowie!!

bo wiekszosc facetow taka jest. koniec, kropka. nie musimy tego rozumiec bo oni sami czesto tego nie rozumieja. dupka kreci nie zawsze pusta glowa - nie da sie zrozumiec, trzeba przyjac jako pewnik!

Jasna - no to ja Ci chyba jasno napisałem poczynając od pytania "co to za związek", chyba sama masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem... Jak Cię uwodził to Ci się podobało, ale nie zainteresował Cię ślad obrączki na palcu? :P Yeez - może i niemożliwe ale słuszne :D

rzucasz dlaczego? no dlaczego? opisujesz pytasz a potem jeszcze masz pretensje ze ktos ci udziela informacj i twierdzisz ze cie poucza jestes niekonsekwentna wchodzac w ten układ z facetem zdałas proste pytanie: jestes z kims zwiazany? czy wchodziłas w zwiazek na czuja o nic nie pytajac ?

Gość pewnie masz...
nie obrażaj facetow, pewnie tylko do tego się nadajesz