Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrruuuubcia

Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość grrruuuubcia

Witam! Od jakiegos roku w 15-20 dniu cyklu zaczynam plamic i tak sobie plamie do okresu ktore mam regularnie, bylam u lekarza stwierdzil ze to normalne nie mam sie czym martwic (angielski lekarz) od jakiegos miesiaca mam straszliwe bole glowy a od kilku dni zaburzenia wzroku co mnie zaczelo martwic, prolaktyne badalam jakies 4 miechy temu byla w normie ale to bylo tylko jedno badanie bez obciazenia. Boje sie ze to cos powaznego naczytalam sie w internecie. Prosze o rade co moge zrobic jakie badania?? Jestem przerazona a Ci lekarze tutaj nie chca mnie sluchac

nie korzystaj tyle z internetu a na bole głowy to nie jedz czekolady do kawy a jalepiej to przyjedz do Polski i sie zbadaj

Zaburzenia wzroku zawsze są niebezpieczne i koniecznie trzeba to skonsultować z lekarzem. a jeśli chodzi o plamienia i bóle głowy to mogą być objawem niedoboru hormonu chyba że masz założoną wkładkę antykoncepcyjną, miedzianą, wtedy to się zdarza nagminnie.Ale tych zaburzeń wzrokowych to bym nie bagatelizowała.

Gość mappa
a moze bierzesz hormony? wiesz ze mogą cie zabic? bole glowy dretwienia zaburzenia widzenia to juz nie przelewki

Gość Kasiaaaa 24
Masz takie objawy jak przygruczolaku przysadki, koniecznie zrób badania, prl lh tsh acth itp.