Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AJaNieWiem

Zakochałam się ...

Polecane posty

Gość AJaNieWiem

Hm..Od czego by tu zacząć.. A więc tak an początku roku moja kumpela zapoznała mie z pewnym kolesiem..dogadywać siędogadywaliśmy świetnie śmialiśmy się żartowaliśmy i wgl..byliśmy dobrymi kumplami i nadal tak jest .Jednak po pewnym czasie ta moja kumpela z nim była ale bardzo szybko się rozstali...I ja mam z nim kontakt utrzymuje nadal i nawet lepszy niż przedtem.I doszło do tego że on mi się strasznie podoba.Jednak ja nie wiem co on do mnie czuje. Było pare sytuacji ( powiedział żę mu się podobam , że jestem śliczna , zaprosił mnie jako jedyną dziewzcynę na swoją osiemnastkę , wział mnie na koncert , a mało tego doszło do pocałunku ) i jego była a moja kumpela cały czas nas oczernia to kiedyś do niej napisał i ją ochrzanił i jej też wprost powiedział że mnie bardzo lubi ) jednak ja naprawde nie wiem co mam robić .Po pierwsze to jest były mojej kumpeli a po drugie już nie wiem czy on mnie po prostu traktuje jak dobrą kumpele czy jednak może coś wiecej . Jak mam to sprawdzić ? Miałam ochote nawet przyznac mu sie ze mi sie podoba ale boje sie jego reakcji..Prosze pomozcie mi..

chyba z kumpelka to sie faceci nie caluja...ja bym nigdy nie wpadla na pomysl, zeby calowac sie ze swoimi kumplami. kumpel to kumpel. nic mu na razie nie mow o swoich uczuciach. postaraj sie aby ten kontakt zrobil sie bardziej intensywny i wtedy moze cos sie wyjasni

Gość AJaNieWiem
no tak..tylko ze nie mam pomyslu jak zrobic aby ta znajomosc byla bardziej intensywniejsza...

sproboj przejac troche inicjatywe. zapros go na spacer, czy na lody czy gdzies do muzeum. moze z czasem do domu na obejrzenie jakiejs kasety. mozna wymyslec 100 roznych rzeczy. zobaczysz czy on bedzie na to szedl. jesli bedzie sie bronil i szukal wymowek to raczej duupa z krola.

Gość AJaNieWiem
Ja mam w tym roku 16 a on skonczone 18 bo przeciez bylam na jego osiemnastce