Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumomaniaczka_85

zaufana perfumeria internetowa-gdzie mozna kupic ORYGINALNE perfumy?

Polecane posty

Gość perfumomaniaczka_85

j/w, chcialam kupic perfumy w sephorze ewentualnie w douglasie, jednak nie znalazlam tam swego zapachu, zastanawiam sie nad kupnem w perfumerii internetowej, wiec bardzo prosze o porade-gdzie otrzymam oryginalne perfumy-na pewno macie jakies doswiadcznie w tym temacie, pozdrawiam i czekam na podpowiedz:)

Gość paniusia45
Oryginalne perfumy kupisz na iperfumy, oraz na odlewkiperfum.pl. Ja ostatnio kupowałam na "odlewkach", bo bardzo lubię kilka marek perfum, lubię w różne dni nosić różne zapachy, a nie stać mnie na kupno dużego flakonu za 200, lub nawet 300 zł. i później "męczyć" go. A tak ,kupuję kilka ulubionych zapachów, w odpowiadających mi pojemnościach, jak się kończą, kupuję świeże. Naprawdę polecam. Ostatnio (jakieś 2 tygodnie temu) kupiłam sobie Si Armaniego, Dolce Vita Diora i Belong C. Dion, każdy perfum w buteleczce od 4 do 6 ml. Zapłaciłam ok. 100 zł. z dostawą i jestem zadowolona. Niedługo znowu zamówię, tym razem Eternity Moment, Manię i Euphorię.

Gość gość
Na stronie galeriazapachow.pl można kupić i oryginały i odpowiedniki, polecam zajrzeć bo mają naprawdę szeroka gamę zapachów i całkiem atrakcyjne ceny :)

Gość gość
Pozytywnie jestem zaskoczona perfumami ze sklepu na stronie https://www.testerownia24h.pl/. Duża zniżka a jednocześnie perfumy są bardzo trwałe mocne długo utrzymują się na skórze. Jak rano psiknę tak jeszcze koło 21-22 jak biorę kąpiel to czuję ten zapach na sobie. Mają duży wybór zapachów damskich i męskich od najlepszych marek (dior, chanel, lancome itd.)