Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elvira666

Gotka - o moim problemnie

Polecane posty

Uważam się za gotkę. Z reguły nie przejmuje się tym co o tym myślą inni. Jestem samotna. Chciała bym poznać ciekawych ludzi którzy też interesują się gotykiem. Co więcej interesuje się wampiryzmem, lykanotropią i po trochu okultyzmem (ale nie wyznaje szatana), fotografią i muzyką. Słucham rocka gotyckiego, death metalu, love metalu. Wolne chwile spędzam na cmentarzu i surfując po internecie. Muszę też napisać że jestem fanem HIM... To słodki zespół, większość metali i gothów raczej go nie lubi ja jednak mam słabość do HIM. Nie jestem gothą ubierającą się w falbaniaste kreacje, ale akceptuje tylko kolor czarny (czasami czerwony albo czarno-czerwony). Niestety nie mam też czarnych włosów jak goth ponieważ rodzice wygnali by mnie z domu (mam 15 lat), zamiast tego moja postawa życiowa jest jak u dojrzałego gotha. Mieszkam niedaleko Warszawy. I czekam na S\'trashy\'dło - festiwal death metalowy w moim mieście 17-19 lipiec, zapraszam.

Jesteśmy z Tobą... My czciciele Syna Jutrzenki Niech prowadzi Cie Baphomet, podążaj zawsze w lewą stronę ścieżki, za wskazaniem jego rogu... I pamiętaj... Nie ma innego boga, prócz człowieka ...

Gość nancy spungen
a ja mam taki problem. jestem punkówą. ale nie mogę się ubierać jak punk. muszę chodzić do szkoły w mundurku. ale od jutra są wakacje. to sobie postawię włosy na cukier i namaluję pajęczynkę na policzku. i wrzucę tę fotkę na naszą klasę. już mi nic nie zrobią nauczyciele z mojej szkoły. jutro kończę gimnazjum!

ja jutro kończę 2 gim. nie mam mundurków w moim gim. ale i tak nauczyciele gonią za wygląd.