Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z was ppppppppp

mialam dzis kontrole z zusu, jestem w ciazy

Polecane posty

Gość jedna z was ppppppppp

mialam dzis kontrole z zusu mam pytanie jak czesto oni kontroluja? obecnie jestem w 11 tyg ... na zwolnieniu jestem od 4 tyg ...

jak im się chce, tak chodzą :) a napisz co masz zapisane w L4? możesz chodzić w czasie ciąży?

ja slyszalam ostatnio, ze oni podobno losowo wybieraja, kogo by tu "ponachodzic". skoro przyszli, to najpewniej lekarz nie napisal Ci na l4, ze mozesz chodzic. a przeciez wiadomo, ze nawet w przypadku ciazy zagrozonej lub przy szkodliwosci zawodu trzeba wyjsc na badania, do lekarza czy do urzedu. nastepnym razem zwroc swojemu lekarzowi uwage na to, zebys miala napisane, ze mozesz chodzic

moja znajoma za niedługo rodzi, jest na L4 od początku ciąży nie miała kontroli ani razu. Ja jestem na L4 od 6 m-ca, teraz kończę 8 m-c i tez poki co mnie nie odwiedzili.

Gość MonikaKow
Ja jestem na L4 od samego początku (obecnie 14tc) i też nikogo u mnie nie było. Tak jak "agawerka" napisała oni wybierają losowo.

Gość czarno pomaranczowa
w styczniu weszła ustawa ze ciezarne moga przebywac na zwolnieniu 270 dni.pewnie miałas wpisane ze musisz leżec

Gość jedna z was pppppppppp
tak mam lezec :( i musze poprosic o zmiane... jesli losowo to kurde mam wielkie szczescie ze trafilo na mnie! wrrr ! to czemu w totka nie mam takiego szczescia ? z corka tez bylam na zwolnieniu cala ciaze ale jak chorobowe bylo do 180 dni bodajze i wtedy to lekarka sie musiala tlumaczyc czemu mi ciazgnie zwolnienie.... ehhhhh ... najgorsze jest to ze moga mnie tak nawiedzic z 5 razy jeszcze a inna ciazarna wogole! i wlasnie w tym dniu bylam na adaniach krwi... ciekawe co by bylo jakby mnie nie zastali! mysle ze ta kontrola sie wziela nie przypadkowo, poniewaz od listopada do stycznia br bylam w ciazy w ktroej stracilam dziecko i pochowalam co zus chyba widzi bo wyplacili mi zasilek pogrzebowy. a tu od konca kwietnia znow zwolnienie!!!