Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapitanka

sex z przyjacielem - sen

Polecane posty

Gość Kapitanka

Śniło mi się dzisiaj że uprawiam seks. Ale zacznę od początku. Poznaliśmy się już w dzieciństwie. Bardzo mnie pociągał jako kolega. Jako dziewczynka widziałam w nim swojego pierwszego potencjalnego kandydata na chłopaka. Później nie widzieliśmy się przez kilka lat i kiedy się wreszcie spotkaliśmy ( ja miałam 16 lat, on 19) On się we mnie zakochał. Biegał za mną, ale ja miałam wtedy siano w głowie i nie traktowałam tego poważnie. Poza tym miałam chłopaka, który był akurat we Francji na wymianie studenckiej. Stało się tak że pocałowałam swojego najlepszego przyjaciela. Sama . Ja. Potem on bardzo chciał ze mną być a ja, jako zupełne dziecko nic nie rozumiałam, miałam tylko wyrzuty sumienia, że mój chłopak we Francji a ja tu się z innym całuję. Minęło dużo czasu.Mój chłopak ze mną zerwał dawno temu. A przyjaciel przestał być przyjacielem, bo chyba wtedy zraniłam jego dumę. Wiem że mu się podobam ale nigdy nie potrafilam z nim rozmawiać o tym że bym chciała coś więcej... Po prostu głupio mi. Teraz mam chłopaka od 2 lat. On od 2 lat ma dziewczynę, poukładaliśmy sobie życie. On ma 24 lata , ja 21. Mój chłopak planuje ze mną zaręczyny i ślub a ja dzisiaj miałam sen że kocham się z moim przyjacielem na trawie za jego domem.. Cały dzień się z tym męczę. Co powinnam zrobić?

Gość a jak cię we śnie pocałuje
Leonardo DiCaprio to natychmiast zrywasz z facetem i lecisz do niego bo "to coś znaczy"??? :O weź sie ogarnij - nie takie rzeczy sie człowiekowi śnią i nie mają wpływu na rzeczywistość :O

Gość Kapitanka
nie, tylko że on jakoś dziwnie po tym śnie, wydał mi sie ważny. Może zawsze był...

Gość Kapitanka
tak, tylko boję się że dojdę do wniosku że może jednak coś do niego czuję... i co wtedy? on ma dziewczyne, ja chłopaka. mam walczyć i zranić 3 osoby?

"wydał mi sie ważny. Może zawsze był..." tak to jest z głupimi snami - mącą w głowie a do swojego faceta co czujesz?

a tak poza tym: 1. utrzymujecie kontakty? - ludzie sie zmieniają, również na niekorzyść 2. on może cię wcale nie chcieć

Gość Kapitanka
widzisz, ostatnio przechodzimy kryzys, nie dogadujemy się tak jakbyśmy sobie oboje tego życzyli. On jest o wszystko zazdrosny. Czuję się trochę jak ptaszek w klatce.Nie mogę nigdzie wychodzić sama czy ze znajomymi bez niego. Jednak gdyby mi na nim nie zależało to nie znosiłabym tego spokojnie...Może stąd te głupie sny.

Gość Kapitanka
a z moim przyjacielem mamy kontakt tylko taki sporadyczny. Mówię że tak naprawdę widujemy się rzadko ale serdecznie.

Gość kwiatuszek na lace
czasami tak jest i najgorsze jest to zastanawianie sie co to znaczy i czy w ogole cos, podejrzewam ze to dziwne uczucie bierze sie z idealizacji tej osoby ktora sie sni i tego co sie z nia robi, wiadomo ze sny najczesciej sa sielankowe, mi sie tez pare razy zdarzylo snic o kolegach ktorzy w rzeczywistosci nawet mi sie nie podobali ale sny byly bardzo przyjemne i pozniej jak ich spotkalam na zywo zastanawialam sie czy byloby tak jak w snie :P z czasem ci przejdzie jak minie wiecej czasu od snu

Gość Kapitanka
dzięki Kwiatuszku za słowa otuchy

Gość chrumchrumchrum
Nie bierz tych snów na poważnie.Też tak miałam,nie raz...później pojawiały się różne wątpliwości,czy ja przypadkiem nie kocham tamtego ... Te sny robią tylko burdel w głowie nic więcej.

Gość Kapitanka
dzięki za odpowiedź:)

Gość chrumchrumchrum
nie ma za co :) czasem przez takie durne sny można stracić kogoś na kim bardzo nam zależy,a później tego żałujemy.Na szczęście ja je olałam i choć z tamtym kolesiem byłam kiedyś bardzo blisko to nigdy w życiu nie poświęciła bym swojego obecnego partnera tylko dlatego,że przyśniło mi się coś miłego z tamtym,a uwierz,że śniło mi się bardzo często. Pozdrawiam