Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alett.blog.onet.pl

Praca przy biurku w domu. Jak nie wpaść w depresję?

Polecane posty

Gość alett.blog.onet.pl

Witam, pracuję po kilka godzin dziennie przy komputerze w domu i nie wytrzymuje już, a kiedy widzę za oknem słoneczko to coś mi na psychice siada, ze muszę tu siedzieć sam. Co robicie pracując przy biurku żeby nie ześwirować?

Gość ja mam to samo ale w biurze
nie ma roznicy czy pracujesz w domu czy w biurze, i jedno i drugie jest straszne, musze znalezc sobie prace, gdzie leci kasa od nic nierobienia :P

Gość wawelny
czyli jako ochroniarz

Gość alett.blog.onet.pl
ale w biurze to zawsze jakiś kontakt z ludźmi jest, a tu mogę sobie jedynie okno otworzyć i patrzeć nas ludzi z bloku na przeciwko

Gość wezcie sie cieszcie
ja pracuja jako starznik izapierdalam po 12 godzin na dwprze,czy deszcz czy snieg czy upal.

Gość rob sobie przerwy od pracy
i idz na przyklad na godzine do parku na spacer. odprezysz sie i bedziesz wydajniej pracowal. jedz systematycznie, cwicz, zmieniaj pozycje ciala. ale najwazniejsze jest by wychodzic czesto z domu i wracac naladowany energia.

Gość alem zła
kuwa ale ci dobrze, gdzie to tak mozna taka fuche załapac, praca marzenie

Gość alett.blog.onet.pl
projektuję strony www i inne takie ale nie wytrzymuję...kilka godzin za biurkiem to stanowczo za długo jak dla mnie

Gość ale wy......
no akurat ja bym wolała w domu pracować...niż w biurze siedzieć... każdy jest inny...

Gość kaktusikt25
Czy czesto siedzisz przy komputerze? Czy czesto masz tak ze klikasz na strony internetowe bez zadnego celu, robisz to poprostu ze zwyklej nudy. A moze bys chciał/ła zarabiac na tym ze klikasz... Ja sprobowalam i od tej pory zawsze mam jakis grosz przy sobie...http://pl.20dollars2surf.com/?ref=276919