Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 ...przy produkcji L D 1 fenylo 2 aminopropanu.A na to jest duży popyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wiec wlasnie Napisano Czerwiec 18, 2009 zadnego z twoich tematow nie potrafie zrozumiec albo ja jestem tępa albo ty masz cos z deklem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wiec wlasnie Napisano Czerwiec 18, 2009 ale obawiam sie, ze to drugie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artefakt_Diabła 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 to zmajstruj coś dla mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amancie Napisano Czerwiec 18, 2009 a jak brzmi nazwa handlowa tej sybrtancji/produktu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Niestety to z powodu tego 1 powodu:P.Każdy rozsądny człowiek wie że ten materiał jest popularny zwłaszcza wśród prymitywnych małolatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Taką okazję stracić :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 "Amancie a jak brzmi nazwa handlowa tej sybrtancji/produktu? " Powinniście już dawno znaleźć:P.Tu jest inna nazwa: http://pl.wikipedia.org/wiki/Amfetamina :P.I panmiętajcie że są więcej niż 2 sztuki nawet licząc te same izotopy:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 "Artefakt_Diabła to zmajstruj coś dla mnie " A co chcesz i za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Miało być 1 sztuka:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artefakt_Diabła 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 to co umiesz po cenie rynkowej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Mnie nie interesuje cena rynkowa ale ile dałby za to dyktator:P.A twierdzenie że gliniarze dorwali narkotyki o jakiejś kosmicznej wartości to bzdura bo tyle mogą znacznie taniej zrobić.I w ogóle o co chodzi:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 my musimy stworzyc jakis duet, jestem niezla z syntez:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Mam niecne plany produkcji koncernu chemicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 moge zasiasc w zarzadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 I ja :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 poza tym robisz bledy w zapisie nazwy chemicznej zwiazku:P nie nadajesz sie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach