Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_co_mi_tam

PYTANIE DO KOBIET

Polecane posty

Gość a_co_mi_tam

Czy zaakceptowalybyscie faceta ktory ma wade wymowy (sepleni)??

Tak ale tylko wtedy jeśliby chodził do logopedy. W innym przypadku to leń - oczywiście jeśli nie występują problemy natury organicznej.

Gość a co tooo
a ja jestem prawie plaska zaakceptowalbys to ?

Gość a_co_mi_tam
Zawsze mozesz przytyc a ja juz raczej normalnie gadac nie bede. Mam na tym punkcie MEGA kompleks, ktory powoduje, ze mam kiepskie relacje (zeby nie napisac, ze w ogole ich nie mam) z dziewczynami. Nie wiem czemu ale zawsze przed podejsciem do jakiejs dziewczyny mam w glowie, ze mnie wysmieje i narobi mi wstydu :(

A chodzisz do logopedy? Jak Ci się nie chce to nie jęcz tylko się weź za siebie.

Gość a_co_mi_tam
Wstydze sie :( Jak bys miala podobny problem to wiedzialabys na czym on polega. Tego nie da sie nijak wyjasnic.

Przecież to żaden wstyd! Dorośli ludzie też chodzą. Jest logopeda dla dzieci i logopeda dla dorosłych. Z Twoim myśleniem to pewnie wstyd także nosić aparat ortodontyczny. Dopóki nie pójdziesz z problemem do specjalisty to nigdy sobie z nim nie poradzisz i dalej będziesz miał kompleks. A tak Ci się nie chce i narzekasz siedząc na forum. Trzeba o siebie dbać!

zgadzam sie z lily - idz do logopedy zamiast siedziec na kafe i jeczec ze nie masz powodzenia. Jesli ludzie chca sie podoba to potrafia zrobic wiele - aparat na zeby, kuracja przeciwtradzikowa, odchudzanie itp oni potrafia, dlaczego Ty nie potrafisz??

Gość upsupsups
wybrano zla wadę, widać, że prowokacja. Seplenienia jest banalną wadą wymowy, prostą do korekty!!! No i powiem facet fajny sepleniacy i owszem, ale bezrozumny jak powyżej nigdy