Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet mający tego dość

Tylko dziewczyny przy kości się mną interesują - mam tego dość

Polecane posty

Mam już dość tych wszystkich przy kości i puszystych, zawsze się taka obok mnie kręci i na mnie leci, przeważnie zadbana i niebrzydka, ale ja mam alergię na taki typ figury. Jestem w miarę szczupłym, dość dobrze zbudowanym facetem i chcę mieć szczupłą, zgrabną dziewczynę, ale takie to jakoś same się do mnie nie kleją

Gość ImprezoWiczka2121
a co Ksiezniczki z bajki szukasz??? najpierw popatrz na siebie Ja nie dyskryminuje chłopaka za to ze jest puszysty i mogłabym byc z takim jesli okazałby sie fajnym chłopakiem a kto powiedział ze szczupli nie powinni sie zadawac z puszystymi??? ja jestem szczupła i mi tam by nie przeszkadzało BYLEA madry byl;]

ale nie kazdemu podoba sie taki typ urody. Ja tez jestem szczupła a moj facet ma jakies 10 kg nadwagi i mi to nie przeszkadza. Ale rozumiem, ze sa ludzie ktorzy maja upatrzony typ urody - ja nie lubie chudych facetów a moj grubych kobiet wiec dobralismy sie idealnie... wiec to ze facet lubi takie a nie takie to jego sprawa i obrazanie jest brakiem kultury... dlaczego kazdy facet mowiacy ze chce szczupłą jest od razu wyzywany?

A jak szukam to co? Sam dbam o sylwetkę i źle nie wyglądam, a kobiety szukam takiej, jaka będzie mi się podobała. A żeby mieć piękną i szczupłą kobietę wiele zrobię, bo to jeden z celów w moim życiu

Gość anettt1134
Hmmm...kazdy by taka chcial miec ;) A jak Ty wygladasz oprocz "w miare szczuplej sylwetki i zbudowania"?

Przystojny brunet, włosy na żel, przeważnie trzydniowy zarost, okulary przeciwsłoneczne

Gość o wow okulary masz

Gość kasia księżniczka
HAHAHAHA...oj Ty to doprawdy musisz "ładny " być :D:D:D:D

Gość sayit
tym dziewczynom takze przydalyby sie okulary, bo nie widza z jakim patafianem maja do czynienia

Gość 1234567.........
hehehe pękłam ze śmiechu no nieźle się zareklamowałeś włosy na żel i okulary przeciwsłoneczne no nie mogę :) chociaż co do zarostu parodniowego jestem skłonna się przekonać tyle że nie każdemu jest w nim do twarzy są faceci którzy z takim zarostem wyglądają jak menele

może pewien związek z tymi opasłymi morświnami może mieć fakt że pracuje w kebab-barze, u Abdula... A one pewnie liczą na dodatkowe porcje frytek albo sosu ale nie !!!!!!!! za kebab u Abdula trzeba płacić !!!

Przystojny brunet, włosy na żel, przeważnie trzydniowy zarost, okulary przeciwsłoneczne\" nie masz złotego łancucha na szyji i nadgarstku :P to cie eliminuje z grupy mezczyzn na widok których płec piekna wznosi okrzyki :) po kobiecemu :) \"piszczy\"

Przystojny brunet, włosy na żel, przeważnie trzydniowy zarost, okulary przeciwsłoneczne to ma byc opis idealu?!:-O jestes zupelna odwrotnoscia mezczyzny ktory jest moim idealem:D kuzwa ,jeszcze zelfix na lepetynie:Duwazaj bo ci sie dzemik zrobi jeszcze jak ta zelatyna sie zsiadzie;) ale wg mnie to nie opis "pieknego ksiecia":D ale coz,kazdemu co innego sie podoba:P ja jestem chuderlakiem ale nie podobaja mi sie strasznie takie gogusie jak ty:Pnajwidoczniej tylko puszyste pusie gustuja w takich typach:P

Gość jey jey
zejdzcie z chlopaka, ma prawo nie lubić puszystych i koniec. Z resztą odsetek mezczyzn ktorzy je lubią nie przekracza 13% wiec to żadna nowość. ja za to jestem za szczupla, ale lepsze to niż być puszystym.

a ja wolę być gruba niż wyglądać jak wieszak... zresztą... mam chyba faceta który mieści się w rzeczonych 13% :D:D a tak naprawdę to wygląd nie ma znaczenia jesli dwie połówki jednej duszy sie odnajdą :)

zejdzcie z chlopaka, ma prawo nie lubić puszystych i koniec." ale pomaranczko to nie jest problem :P problemem na tym topiku jest to ze to pusie lubią autora :P

wielki zderzacz- wygladasz DOKLADNIE tak jak sobie cieie wyobrazalam hehe. ale ladna jestes :) do autora- zycie jest ciezkie i niesprawiedliwe. jesli jestes taki przystojny to nie powinienes miec problemu ze znalezieniem kobiety ktora ci odpowiada... :P

a może jakaś szczupła obciągnie mi i obsłuży analnie za kartę rabatową na nasze kebaby? serio mówię, pyszne są. i piękne jak moje lustrzanki z Biedronki za 9.99...

14:26 [zgłoś do usunięcia] Regres ania1311 a ty bys poleciała na autora tego topa ? REGRES!!!!! No błagam!!!! Za kogo Ty mnie masz?????? :D:D

Gość nozeszkurna
własnie dziś przezywam koszmar! od zawsze byłam gruba! mam 25 lat i od 10 lat stale sie odchudzam! moej zycie to katorga! ciągłe diety, mnóstwo ćwiczeń ale niestety mimo wszystko nigdy nie jest idealnie! dzis sie załamałam! od dwóch tygodnie codziennie: cwiczenia 2h, dziennie okolo 200-300 kcal, padam na ryj, staje dzis na wadze kilo wiecej! wiem ze jestem przed okresem ale mimo wszystko to mnie totalnie załamało! i co? wcgodze sobie na kafe i czytam ten topic! :( wielu ludzi uwaza ze jestem piekną dziewczyną( a mój mąż uważa ze najpiekniejsza :) :) :) ) ale mimo wszystko mam 15 kilo nadwagi, kupując odpowiednie ubrania potrafie to ukryc ale jzu mam tego dosyc! zbliza sie lato, chcialam pieknie wygladac w bikini ale musze o tym zapomniec! lepeij jak wogóle nie wyjde na plaze :( kurwa jakie to zycie jest niesprawiedliwe!

Gość nozeszkurna
unikam imprez bo tam oczywiscie mnóstwo kalorycznych rzeczy! jem jak wróbelek a mimo to nago wygladam targicznie! ostatnio coraz czesciej mysle o operacjach! tak bardzo zazdroszcze szczupłym dziewczyną!