Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdzkaaa

Zakochalam sie ale on ma dziewczyne??????????????

Polecane posty

Gość rozdzkaaa

Gość rozdzkaaa
W poniedzialek zaczelam prace.Od razu wpadł mi w oku pewien facet pracownik tej firmy.Od razu bardzo milo nam sie rozmawialo, rozmawialily o wszystkim i o niczym.I tak od 4 dni.Ale dzis rozmawialismy i do pracy przyszla jego dziewczyna.bardzo sie speszył i wtedy był juz calkiem inny.I fajny facet przeszedł mi kolo nosa.

Gość groszkowa
i jak jest zajęty to nie tykaj!!!!!!!!!

Gość ciekawe wrozby
dupa zajęta -rzecz święta :D

Gość zycie zycie zycie
a ty jak by las zajeta..to jakos inne miały w D.. to. Nie pamietasz? jak cie w trojkata robili> Moze ten bedzie wierniejszy..Bo oto w miłosci chodzi.

Gość ja ja ja
Szybko się zakochujesz a może to zauroczenie tylko????

Gość nein nein nein
Nie syzbko... to coś jak u laleczki z porcelany... wsluchaj się w słowa..tej song miłość wierność lojalność poczucie humoru + intelihencja!

Gość rozdzkaaa
Moze to zauroczenie.Ale jakgo widze to jestem happy, uwielbiam z nim rozmawiac.Ale jak rozmawialismy i przyszla jego dziewczyna to sie speszył.DLACZEGO?

Gość rozdzkaaa
Jak bylismy sami to było normalnie jak zawsze ale jak przyszla dziewczyna był inny.

Gość rozdzkaaa
To dlaczego powiedzial mi ze jest z nia po to zeby niebyc samemu.Troszke dziwne.On z nia jest krotko jakies pol roku.I jest strasznie mloda ma 18 lat.A on 24.Tyle co ja.

Gość jeśli masz choć trochę...
zasad i przyzwoitości to nie wplączesz się w żadne dziwne układy z tym gościem, dopóki jest w związku z inną. A jeśli tak Ci powiedział, to być może to zwykły bawidamek, który szuka okazji żeby zaliczyć panienkę na boku. I wtedy takiej powie wszystko...

A JA CI POWIEM TEKST MOJEJ KOLEŻANKI : "DZIEWCZYNA NIE ŚCIANA ,MOŻNA PRZESUNĄĆ" hehe a tak serio to za zajętych się nie bierz , po co masz się komuś do związku wpierdalać

Kochanie, masz 24 lata a rozterki rodem z "Bravo Girl". Mniej patosu, więcej szacunku. Do niego, do jego kobiety, a przede wszystkim do samej siebie. Kulturalny człek nie pcha się "między wódkę a zagrychę". Pamiętaj, że jeśli nawet zostawi ją dla ciebie, nigdy nie zyskasz pewności, czy następnym razem to nie ty będziesz tą zostawioną. Życzę owocnych decyzji w dobrym guście. Pozdrawiam.