Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz18lat

Dziewczyna zerwała zemna w dziwnych okolicznosciach

Polecane posty

Gość maCEEXSA
NIE JESTEŚ PRZYPADKIEM Z WARSZAWY??

Gość Łukasz18lat
Mylisz sie, spotkania przytulanie i rozmowy to wlasnie pol srodki. ale dziewczyna 1 pisze ze kocha i oczekuje tego to niechce jej zawodu sprawic.ale i tak ja kocham i mam gdzies co otym kto mysli. duzo nas przez ten okres zdarzylo polaczyc.

Gość maCEEXSA
pytam bo mi kogoś przypominasz...:P a dobra nie chcesz nie odpowiadaj mi to rybka

No cóż, ja widzę po tym co piszesz, że Ty oczekiwałeś ogromnej, nieskończonej miłości a ona nie (nawet jeśli o tym Cię zapewniała). A skoro masz gdzieś co kto o tym myśli, to czemu oczekujesz komentarza na forum publicznym?

Gość Łukasz18lat
szkoda mi siebie teraz. dziewczynki sa glupiutkie niestety.

oj, Łukaszku, mylisz się.. wielu chłopców w naszym wieku też jest jeszcze głupiutkich. sprawdzone und potwierdzone.

Gość Łukasz18lat
odchodza nagle pozostwaiajac po sobie tylko wspomnienia..spotkania co 2 dzien a nagle ich brak i brak rozmow..to jest ciezkie.

Gość Łukasz18lat
watpie bo juz 2 razy sie zrazilem i mi starczy.

tak też bywa, znam takich.. wasz wybór.. koniec końców zarzekają się, że nie, a potem znowu próbują.. powiem Ci tylko, że takie porządne, świętoszkowate są czasem gorsze od wariatek :P

Gość snyrcio
oj kur... nie do bravo synek... moze jest mlody i mial malolate ale jego problem jest szczery ... ( chlopie sluchaj moze ty byles wierny a ona ustabilizowana...ale ona miala 16 lat mloda siksa i jej zywiol wyjdzie z czasem nie ze udawala ...to okres buntu... sprany leb wachania nastroju w przedziale paru miesiecy... co do milosci az po grob to tu typ mial racje za malo czasu byliscie zeby takie slowa wyszly .. to dosc nieodpowiedzialne... rada olej malolaty ... moze ktoras mi napisze teraz huj... tytlko niech sie znajdzie nastolatka co chodzi na tyle zeby mi tak napisac... szukaj dojrzalej panny .. minimum te 18 lat..