Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zium

PRACA MAGISTERSKA NA ZAMÓWIENIE

Polecane posty

Gość zium

mam pytanie... czy ktos może kiedyś zamawiał napisanie swojej pracy dyplomowej... jak się to odbywa... gdzie trzeba szukac takich zleceniobiorców, ile to trwa i ile kosztuje????

Gość zium
podtrzymuje temat j.w.

no kurwa co za bezczel. Nie dosc ze to jest jedno z najgorszych oszustw, bo to ma byc twoja praca, na podstawie tego dostaniesz dyplom, bedziesz staral sie o prace, i nie dosc ze perfidnie oszukujesz to jeszcze upubliczniasz to i prosisz o pomoc?! kurwa w pale sie nie miesci!

Gość a ja pisze na zamównienie
Skontaktuj się ze mną, napiszę :-)

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość gość
pier'doleni oszuści. przyjdzie Putin i zrobi z wami porządek

Gość martamor
Czas Cię goni? Mogę pomóc. Napisze pracę z pedagogiki, dietetyki, psychologii, zdrowia publicznego i tematów pokrewnych.Stworzę ją od A do Z albo tylko brakujące rozdziały. Wprowadzę wszystkie poprawki do Twojej pracy. Poprawię również plagiat, jeżeli ktoś nieuczciwy wcześniej Cię oszukał. Możesz mi zaufać – jeżeli chcesz, udostępnię Ci materiały, z których korzystałam i dołączę raport antyplagiatowy. Każda praca jest niepowtarzalna, gwarantuję Ci wysoką jakość.Uzgadniam cenę razem z klientem. Mam kilkuletnie doświadczenie i około 50 prac za sobą :) pisze szybko. O wszystko możesz w każdej chwili zapytać - wyjąsnie Ci każde zagadnienie zawarte w pracy, będę dyskretna. Możesz płacić ratami. Wycena jest bezpłatna. mail: martamorawska13@wp.pl

Gość gosc

ja korzystałam z pomocy www.zdajprace.blogspot.com i polecam z czystym sumieniem.