Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

Czy nocna podróż pociągiem dziewięciu dziewczyn i trzech sierotowatych facetów

Polecane posty

jest bezpieczna? W jednym przedziale pojedzie 8 dziewczyn w drugim faceci i jedna dziewczyna.Czy to jest bezpieczne? ponoć przedziały nie są wynajęte ... :O

jest w ogóle szansa że 8 osób wejdzie do przedziału? :O nie są wynajęte ...ci faceci, którzy jadą na pewno by nas nie bronili .

Gość jak kazdy projekt
ale co Ty myslisz? ze ta trojka facetow zacznie sie do was dobierac? :o

Gość to taka lłorgia
ale co ta jedna ma robić tym 3 kolesiom dobrze? analnie oralnie i dopochwowo? 🖐️

Gość
:D 🖐️ która to tak zostawiacie na pastwe losu :O

Gość jak kazdy projekt
kibice arki gdynia wsiada i zdemoluja przedzial :classic_cool: zamaiast pociagu powinniscie wybrac samolot :classic_cool:

Gość
wsiadzcie parami do róznych przedziałów niech kazdy ma cos z życia :O 🖐️

Etam, zaraz menele. Zależy na jakiej trasie jedziecie. Ja tam tylko obawiałabym się drogi przez nocą przez Katowice. ;) Ja zawsze wsiadam do 1 wagonu, sąsiedztwo panów konduktorów jakoś mnie uspokaja.

Gość dworzec w katowicach noca
jest jednym z bezpieczniejszych miejsc w Polszy :P

Gość Henio Zawodowy Rypacz
Nie masz się czego bać, gwałty w pociągach zazwyczaj przeprowadzamy szybko i bezboleśnie... A tak swoją drogą, daj mi konkretne namiary kiedy i jakim pociągiem jedziesz :classic_cool:

Gość Maina.
Katowic nima sie co bać :D

Co do Katowic - jechałam w ubiegłym roku z Krakowa do Wrocławia. Konduktor powiedział, że jeszcze się nie zdarzyło, żeby pociąg zatrzymał się w Katowicach i nie było co najmniej kilku zgłoszeń kradzieży. :) Trochę pewnie podkolorował, ale jakoś mam to na uwadze.

Gość Maina.
Hmm, taki naród. Ten dworzec słynny jest w końcu ;]

A pare kilomentrów za Katowicami konduktor opowiedział mi historyję jak dziewczę przez okno wyrzucili, co miało stanowić prezent dla jednego z współtowarzyszy podróży. Sympatyczna okolica.

Gość Maina.
Całkiem. Pamiętam tą/tę historie. Moje okolice, ja tam nie narzekam, tylko że na śląsku to trza powietrze maczetami przerzedzać ;]

Gość Maina.
Gorzej jak Ci dospele wpadną do przedziału ;] No chopy fajne, ja bym se śląska sie nie wyprowadziła nikaj.

Gość Maina.
Dospele - kibice GKS Katowice Takie nie miłe dla nich określenie ;] Ja w Mysłowicach zamieszkuje.

Gość grazynka z miasta
A co sie tak dziwnie rozsadzacie? W jednym samem baby, a w drugim same chłopy plus ta jedna, co została? Moim zdaniem nie ma się co bac, co innego jak sie jedzie samemu, w dwójkęto też różnie - ale większa ilosć osób - to musicie tylko jakieś warty ustalić, zeby jeden zawsze był czujny i w razie czego podniósł alarm. Mnie się raz zdarzyło jechać nocnym w przedziale z jakaśnieznajomoą dziewczyna. Obie zasnęłysmy, a ja to spie jak kamień. Jak sięobudziłam, to ona mi powiedziała, ze weszło dwóch facetów do przedziału i ona sięobudziła, jak jeden świecił na mnie latarką, zeby sprawdzic, czy spię - jak zobaczył, że ona się poruszyła, czyli ze nie śpi, to szybko wyszli z przedziału , nic nie zrobili. Chyba rzadko sie zdarza, że ktoś chce kogos uszkodzic, Raczej chodzi o kradzież, jak już. Po prostu bądźcie czujni, to się nic nie stanie. Były różne historie o wpuszczaniu dopłem do przedziału jakiegos gazu usypiającego. Badźcie czujni :P

Gość fghfgjhf
a skad wiesz ze ich ma byc 3ech?????????????