Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusia12345677843

tabletki na odchudzanie

Polecane posty

Gość alusia12345677843

witam chciałabym sie zpaytac czy moge brać dwa suplementy diety na odchudzanie jednoczesnie? biore therm line II i slimgreen. można tak? jak myślicie?

Gość Mała T.
tabletki? nie radze. ocet jabłkowy pomoze najlepiej.

Gość alusia12345677843
wiem, ale zostały mi juz tylko tabletki, ocet łykałam i piłam i nic nie pomogło

Gość alusia12345677843
ale nie wiem czy mozna brać jednoczesnie dwa suplementy diety, czy nic mi sie nie stanie, a moze zwieksze skutecznosc

Gość Mała T.
a jednak sie chyba skusze..

Gość Mała T.
dwóch nei radze. niestety..

Gość alusia12345677843
therm II kosztuje 42 zł. chciałabym chociaz 6 kilo:P nie mówie o 20:P

Gość gość
a sprawdzaliście skład tego termiline ? ja stosuje tabletki slimcea z naturalnym składem, nie jest to jakiś spalacz ale wspomagacz odchudzania i uzupełnienie diety. może to warto sprawdzić.

Gość gość
Osobiście nigdy nie wierzyłam w wszelkiego radzaju suplementu na odchudzanie, szczególnie nieraz czytająć informacje w sieci na temat podtruć nimi lub poprostu o tym że nie działają, przełamałam się spróbowałam jednego i strasznie żałowałam bo okazał się totalną klapą, nie będe uprawiała czarnego PR firmie bo zaraz mnie ktoś zaatakuję, wspomnie tylko że jest w dalej w sprzedaży, mam nadzieję że nigdy żadna z was na niego nie trafi. Od tamtego czasu nie stsowałam żadnego poprostu się ich bałam, lecz wszystko odmieniło się po tym jak siostra zamówiła slimcea, i okazała się na nią skuteczna, poszperałam , poszukałam, poczytałam i rzeczywiście naturalny skład, podany na stronie, sporo pozytywów, siostra schudła dzięki niej 11 kilogramów, kurczę postanowiłam przetestować na sobię, w moim przypadku to był strzał w dziesiątke, przyśpieszony metabolizm oraz obniżone łaknienie dzięki któremu mogłam trzymać się diety, dodatkowo dorzuciłam do tego ruch, 3 miesiące kuracji strzeliły bardzo szybko, wchodzę na wage a tam 10 kilogramów mniej. Nie uwierzycie jaki banan pojawi mi się na buzi z zadowolenia. Każdej zycze takich sukcesów w odchudzaniu, nie ważne czy posłuchacie mojej rady co do suplementu, bylebyście trafiły na skuteczny :)

Gość gość
Ja pierdziele, kto ci uwierzy, ze dopiero po 3 miesiącach weszlaś na wagę? Słabiuto reklamujesz ten swój wynalazek :)

Gość rózga
Mi udało się schudnc dzięki tabletką Foreverslim.W sumie nie było to aż takie trudne.Niewielkie zmiany które w prowadziłam w swoje menu,trochę ruchu i regularne przyjmowanie tych tabletek.To wszystko.Waga spadała z tygodnia na tydzień a końcowy efekt to 13 kg mniej.

Gość gość
doskonałym wyborem dla mnie były tabletki slimcea mimo, że był to mój pierwszy zakup i nie mogę go z niczym porównać. Niczego innego nie brałam. Tabletki Slimcea działają doskonale pomagając osiągnąć w krótszym czasie efekty odchudzania. Sama mam dietę, która zasilona tabletkami jest łatwo utrzymywana i skuteczna.