Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamanaaa

czy 60 gości to mało?

Polecane posty

Gość podłamanaaa

Zaprosiliśmy 99 osób. Z różnych powodów będzie tylko 60, z nami 62. Mam strasznego shiza że nie będzie fajnie, że będzie sztywno, drętwo, że ludzie się NIE powabią. U mojej siostry było około 50 ludzi i wcale mi się nie podobało. Starsznie się shizuję, że będzie za przeproszeniem ch..wo:(((((

Gość no............
raczej tak bedzie, malo gosci ...a ci goscie to jacys mlodzi w przewadze czy ciotkowo-wujkowa geriatria???

Gość podłamanaaa
różnie, i tak i tak. W zasadzie pół na pół :( wiedziałam. Ślub w sobotę, w zasadzie za dzień, a ja nie umiem spać po nocach ;(

Gość Lo matko
Z takim nastawieniem ti 200 byloby za malo:(

nie przejmuj sie u nas zaproszonych razem z nami bedzie 104 osoby ale na 100% wiem ze przynajmniej 20-30 nie przyjdzie... tak wieć wesele bedzie na ok 70 osób tez nachodzily mniemysli tego typu ze bedzie drętwo ze to ze tamto ale wszyscy mi mówią ze male wesela są fajne do tego sporo znajomych zaprosilismy więc bedzie duzo mlodych ludzi;) a wiadomo ze młodzi bardziej szaleją na parkiecie

Gość zawsze możesz uprowadzić
autokar kolonistów, młode to i rozkręcą ci wesele :P

Gość Albo dom starcow
Takie staruszki jak sie ze smyczy zerwą ,też potrafią impręzę rozkręcić :)

Ja myślę, że 60 osób to tak w sam raz - ani dużo ani mało ;) my planujemy zaprosić 70 i pewnie z 60 własnie przyjdzie ;)

Gość podłamanaaa
wiecie co, możliwe że przesadzam, ale ja mam złe doświadczenia z taką ilością osób. Sami wszysto organizowaliśmy i bardzo chciałam, żeby wszytsko się udało a tu 60 osób tylko będzie. Boję się że się nie uda, wydawało mi się zawsze że im więcej osób tym lepiej:(

no sorry dziewczyno ale z taki podejsciem to raczej sie nie bedziesz dobrze bawic. przestan sCHizowac i ciesz sie z tego szczegolnego dnia. ja mialam impreze na 47 osob i bylo super, no ale dla mnie wesele bylo tylko dodatkiem do dnia slubu i sakramentu. zastanow sie wiec moze nad tym co jest dla Ciebie istotne, co?

Gość nea11
ja mam 56 i bedzie suuuuper!!!! Zalezy od ludzi czy sa sztywni czy sie bawia i od wielkosci sali. Jak jest wielka to i 200 sie w niej zgubi.... moja jest akurat na 50 :)) nie przejmuj sie, najwazniejsza dobra muzyka i dobre humory!!

Gość olusia260
U mnie bedzie 48 osób,więcej nie mam skąd wziać:/ Ale fajnie bedzię.Liczy sie optymistyczne nastawienie:)))

Gość Uda sie wszystko
Ja bylam na weselu przyjaciolki gdzie mialo byc 60 a rodizna zrobila wała i bylo ok 25 osob z delegacjami z pracy :) Ale sie wszyscy tak swietnie wybawili, nie bylo mowy o nudzie, smeceniu ... Tego wesela nie zapomne:) Takze mi sie wydaje ze to nastawienie sie liczy , jak kto widzi ten dzien i jak chce go widziec, ja jako gosc i tez inni przyszlismy cieszyc sie ich szczesciem :) nie potrzeba bylo 50 czy 100 osob do tego :) Wiec nie ilosc a jakosc pozytywnego nastawienia sie liczy :) Udanej zabawy! BEDZIE DOBRZE!!!

Gość ghdnt
lucy, dla wiekszosci osob na kafe hierarchia wartosci jest dokladnie odwrotna

Gość akbyr8
ja tam sama będę miała wesele na 60-70 osób -sami najbliżsi

ja palowałam wesele na ok 100os z nami i już mi 9 osób odmówiło i byłam pewna że ich nie będzia jak już zaproszenia rozdawałam i wydaje mi się, że jeszcze 10 odmówi. No to będzie 80-70 osob, ale ja się tym nie przejmuje, mój narzeczony bardziej. Ja mówie, że ten kto ma być to będzie, ja nikogo zmuszać przyjść na moje wesele nie będę. U nas będzie bardzo dużo młodych ludzi, takich po 40 będzie naprawde garstka:) Także mam nadzieje, że będzie super, a wesele za równe 3 miesiące:D

Byłam na weselu, gdzie było 29 osób i było to jedno z najlepszych wesel w jakim uczestniczyłam. Wszystko zależy od tego jacy są to goście i jakie mają nastawienie do zabawy. 60 to coraz częstsza ilość gości spotykanych na weselach, zwłaszcza w Warszawie. Zawsze jednak możesz kogoś doprosić, np. dalszych znajomych.

ja byłam kiedyś na przyjęciu weselnym na niecałe 50 osób. W małej restauracyjce z klimacikiem. Był DJ i wybawiłam sie za wszystkie czasy.