Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka23030899

ja go nadal kocham!

Polecane posty

Gość malutka23030899

jak radzić sobie z uczuciem ktore nie jest odwzajemnione?? moja historia zaczeła sie w tamtym roku....Michała (bo tak ma na imie moje milosc) poznalam w barze... na poczatku bylo pieknie....pozniej mialam go gdzies... zostawilam go po poł roku bycia razem... chcialam wrocic on juz nie:( nie dziwie mu sie...bylam okropna.... teraz ma inna jest z nia cos ok 6 miesiecy.... a jaaa.... kocham go! co robić> pisze do niego codziennie...nie odp mi... ja zrobie wszystko zeby go odzyskac ale jak>>>

Gość malutka23030899
kazdy mi tak mowi... z poczatku chcialam tak...ale nie potrafie...zrobie wszystko nawet moglabym stracic swoja godność...ale musze go odzyskac...

Gość Leosiu
powrozysz mi? tu i teraz? prosz

*sorry, nie mam teraz kart nie uwazasz autorko ze gdyby twoj byly chcial z toba rozmawiac to by odebral telefon od ciebie? albo oddzwonil? po co sie narzucasz ?zeby mu sie jeszcze bardziej obrzydzic?

Gość malutka23030899
moze masz racje

Gość jezujakietopuste
nie "moze" a na pewno ma rację :O na Jego miejscu rzygalabym Toba :O

Gość malutka23030899
nie ma to jak kilka szczerych słów... ale tak mnie kochał....przeciesz nie moglo mu tak przejsc odrazu.... ostatnio rozmawialam z jego przyjacielem...mowil mi ze michal mysli o mnie...i mowil mi ze pisze do niego....ze nie wie co robic...TO CHYBA COS ZNACZY jak uwazacie

moe napisz do niego maila ze chcesz pogadac..i czy mozecie sie spotkac? tylko nie wyrzygaj sie od razu emocjonalnie w tym mailu zeby go nie przytloczyc :/ uwierz mi jak mu zalezy to sie z toba spotka

Gość karola299
pisalam :( nie odp. nawet telef raz odebral... powiedzial ze nie ma czasu na spotkania ze mna

rozumiem cię dokonale. ja też mimo błędu wciąż kocham ale jego serce jest zimne

autorko załoze sie o kazda kase tego swiata ze jestes kobieta z typu \"skoro jest coś nie do zdobycia to bedzie to moje \" :P czyli mowiac wprost kręci cie facet który juz jest dla ciebie nie dostepny :) pełno jest takich wypadków jak twój ( sorka przypadków ) :P

Gość A dajze
mu spokój kobieto .Nie chce się z Tobą spotkać ,nie odpisuje .A ty dalej swoje .No pewnie że myśli o Tobie i nie wie co zrobić .Pytanie co i jak myśli :) Napewno myśli jak sie pozbyć upierdliwej baby :)

powiedział kumplowi, ze nie wie co zrobic ? no ja mu sie nie dziwie, gdyby do mnie pisał jakiś nawiedzony facet, bez godnosci i honoru to tez miałabym dylemat co zrobic... strzelic mu liscia przy okazji czy isc z tym na policje i załozyc sprawe o nekanie... Wiesz... czas najwyższy dorosnąć :)