Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garść życia

czasem sobie myślę, żałuję, że nie postawiłam sie głupim rodzicom

Polecane posty

Gość garść życia

Ale nie wiedziałam, że są aż tak powaleni w czerep. teraz ich nie ma i jest mi całkiem dobrze wiecie . BEZ NICH. Ale zawsze studia i studia a w sumie otaczają mnie same wały bez studiów i jestem przez nie zaszczuta, mieszkania mi chamidła nie kupiły do dziś - rób se co chcesz. Zawsze jakieś poglądy, teraz ze strachu wycofali sie z wszystkiego, zmienili zdanie. Są godni POGARDY. Ale nie mogę nimi gardzić. takie mam wartości. Po prostu odejść na zawsze. Rzowieść się. I tyle. Jak tak można? Zmarnować komuś zycie przez widzi mi się. Zróbcie se coś z tymi waszymi PORODAMI w Polsce bo normalnie ludzie mają życie zajechane przez tę waszą żałosną służbę zdrowia. Choć ja akurat się w PRL rodziłam to jeszcze nie było aż tak najgorzej. Nie wiem. Zrozumieć moją matkę. W sumie mogła mnie udusić po tym porodzie jak tylko o to jej chodziło, nie? Przynajmniej bym się już dawno miała dobrze. Jeszcze jakby mnie zdążyła ochrzcić. A tak? Całe życie jej w sumie zawadzam. Matka Polka wielka. :( UCHOWAJ MNIE BOŻE :( Dlatego nie mam dzieci i nie zamierzam - ku jej NIENAWIŚCI. A skąd ta nienawiść? Nie wiem. Kto tu siedzi w tym psychiatryku... :(

Gość sakusakusaku
o co kaman...:O