Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madejaneew

moi rodzice...cala krotka prawda o nich

Polecane posty

Gość madejaneew

zaniedbali mnie i moje zdrowie jak bylam dzieckiem -zeby nie bylo ich stac -ale bylo wiec nie zrozumiem oto przyklady: -do ubrania dostawalam tylko to co potrzebne i nie moglam nosic do szkoly bo zniszcze tylko do kosciola ,wiec chodzilam do szkoly jak jakis slums -jedzeniez zawsze bylo byle co ,po taniosci ,wszystko najtansze ,najnizszej jakosci - kiedy prosilam ich aby poslali mnie na koerepetycje z nagielskiego bo chcialam sie dodaktowo uczyc to nie dali mi kasy bo bylo im szkoda i tym sposobem skonczylam filoogoie angielska po peirwszym roku studiowania :) - na mature ustna miala mi pomoc pewna nauczycielka pomogla mi przygotowac material a moi rodzice dwa dni przed matura powiedzieli ze jej nie zaplaca bo powiedziala ze chce 200zl i dwa dni przed sama pisalam prace -ledwo zdalam:) -nigdy nie bylam na koreptycjach ,nigdy bo rodzice uwazali ze skoro nic nie rozumiem to jestem glupia jak but ,i powinnam isc do zawodowki mimo ze przez 5 lat mialam swiadectwo z paskiem. -za 5 i 4 nigdy nie dostalam pochwaly tylko jak przynioslam 1-2 to bylam wyzywana od glabow - moj tata zawsze mowil ze jestem tak brzydka ze nikt nigdy nie bedzie mnie chcial -tatus zawsze mowil ze w przyszlosci bede chodzic po smietnikach albo rolnikom gnuj wywalac -chcial nas zmotywywowac do nauki. - nigdy nie bylam nigdzie na wakacjach procze kilkugodzinnej wizyty nad morzem - kiedy skrecilam kolano zamiast do ortopedy dali mnie na stol do chirurga ,dzieki temu mialam juz 4 operacje i czeka mnie 5 na kolano mimo ze od tego czasu minelo 7 lat. Teraz kiedy mam juz swoja rodzine mieszkam na swoim wkoncu mgoe powiedziec ze zyje normalnie ,studiuje kiedy mam problem ide na korki ,niestety pewnosci siebie nie mam ,jestem strasznie zakompleksiona nie wierze w swoje sily i mam niskie poczucie wlasnej wartosci nie robcie tego swoim dzieciom

- przez 5 lat mialam swiadectwo z paskiem. -za 5 i 4 nigdy nie dostalam pochwaly tylko jak przynioslam 1-2 to bylam wyzywana od glabow - kiedy skrecilam kolano zamiast do ortopedy dali mnie na stol do chirurga ,dzieki temu mialam juz 4 operacje i czeka mnie 5 na kolano mimo ze od tego czasu minelo 7 lat. Same sprzeczności :o :o :o

Gość figiel twoje IQ
nie przekracza 50 :o