Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem facetów

co facet zrobilby gdyby dowiedzialby sie o aborcji swojej dziewczyny

Polecane posty

co zrobilby chlopak/ mężczyzna , która dowiedziałby się, np. powiedziałaby mu, albo wyszło ta informacja przez przypadek, że jego dziewczyna przeżyła kiedyś przed związkiem z nim aborcję?

i to nie jest prowokacja, tylko pytam na poważnie, wiem że wiele kobiet przeszło coś takiego i zastanawia mnie ewentualna reakcja mężczyzn na taką nformację.

zależy od faceta i od okoliczności w jakich doszlo do aborcji generalnie uważam,że poza zwiazkiem małzeńskim lub partnerskim gdzie decyzję taką podejmuje się wspólnie,kobieta powinna miec luksus dokonać wyboru -urodzić czy nie - sama.

Gość a ja nie rozumiem kobiet
które nowemu facetowi spowiadają się jak księdzu. Co do cholery nowego faceta obchodzi co się działo z jego dziewczyną przed poznaniem się???? Komu od takich informacji bedzie lepiej? Czy myslisz, że facet opowie ci ze szczególami co robił zanim cię poznał? Czy tobie będzie z tym lepiej jak wyznasz najbardziej intymne szczegóły? Paranoja jakaś

nie chodzi o spowiadanie się, ale np. przy planowaniu ciąży może wyniknąć problem związany z poprzednią aborcją,

np. jakbym miała problemy zeby zajść w kolejną ciążę, to pewnie bysmy sie starali jakos to rozwiązać i wtedy chyba by mnie gryzło sumienie że to przez aborcję nie moge zajść

Gość 1234567.........
aborcja to poważna sprawa i wiadomo że nie jest to wyrwanie zęba ....bardzo rzadko ale jednak bywają przypadki że po takim zabiegu mogą powstać komplikacje i następna ciąża może być niemożliwa albo trudno w nią zajść trudne pytanie hmmmm? ale jeśli taka kobieta wiąże się z facetem i planują wspólną przyszłość ...rozmawiają o dzieciach to musi mieć na uwadze że mogą powstać komplikacje a sprawa i tak się wyda jak no będą chodzili razem go lekarza leczyć ewentualną bezpłodność uważam że tak powinna powiedzieć ale tylko w wypadku jeśli związek ejst bardzo poważny z planami na resztę życia dużo też zależy z jakich przyczyn była aborcja ?

Gość Zostawilbym ja bo wtedy
bym pomyslal ze nie znam wlasnej partnrki i ze jestem z kobieta ktora nie potrafi poniesc konsekwencji wlasnych czynow, ktora potrafi zabic niewinnego bezpronnego czlowieka ktorego sama stworzyla, poniewaz jest jej niewygodnie :o

Gość popieram zostawilbym ja

Gość estab
to ma by matka mojego dziecka? nigdy moich dzieci nikt nie bedzie zabijal

Gość puknijcie sie
co niby mialo by wyjsc ? nawet jakby kobieta nie mogla zajsc w ciaze nie wyszlo by debile !!! a facetom latwo sie ocenia bo to nie oni w ciaze zachodza szkoda ze tak nie jest bo gdyby bylo to wszyscy by z brzuchami biegali od ciaglego zaliczania bo niestety faceci wiecej maja w zyciu partnerek przygodowych , jak jestescie takie mochery to skad burdele jakby nie bylo popytu to nie bylo by podazy , burdeli dla kobiet jakos nie ma bo brak popytu na taka rozrywke u kobiet jest palanty jedne moraly chodzace ....do gazu z wami

chodziloby o powazny zwiazek - np. juz po slubie przy planowaniu powiekszenia rodziny, gdyby nie mozliwa bylaby ciaza bo czasami po aborcji zostaja zrosty i to uniemozliwia zagniezdzenie sie jajeczka. a powod aborcji: zmusil ją do tego poprzedni chlopak z ktorym byla 5 lat, a okazal sie gowniarzem :/

up

co by zrobił jakby się dowiedział? To co zrobił Nickuś z Mody na sukces, poleciał się bzykać z mamusią dziewczyny. ;)

Gość ciekawe ilu z tych oburzonych
"morderstwem" mężczyzn powiedziałoby że z samotną matką się nie zwiążą bo cudzego bękarta nie będą utrzymywać? Ciekawe ilu z tych mężczyzn bzykało kiedyś ile wlezie przygodne panny i miało w dupie czy przy okazji czegoś nie spłodziło i co się dalej z tym "owocem miłości" działo?

Gość ja tam uważam że kobiety
powinny brac odpowiedzialnosc za to co robią, to samo z gwałtu jak nie uważaly gdzie chodza też niech mają problem

" Zostawilbym ja bo wtedy bym pomyslal ze nie znam wlasnej partnrki i ze jestem z kobieta ktora nie potrafi poniesc konsekwencji wlasnych czynow, ktora potrafi zabic niewinnego bezpronnego czlowieka ktorego sama stworzyla, poniewaz jest jej niewygodnie " Ponieś konsekwencję swojego bełkotu i walnij czachą z napału w swoich idolów klechów:P.

napisałem tak żartobliwie, bo akurat tam taka sytuacja się zdarzyła. A serial, szwagierka włączyła chyba z pięć lat temu i żona się wciągnęła i ogląda. Nie mam nic przeciwko temu serialowi, bo pokazuje , żałosny los kochanki, ale pod względem moralnym, to już jest przegięcie, czekam kiedy obie kochanice Nickusia w jednym łóżku , będą się szukać, ohyda.