Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

terri

honda civic czy opel insignia

Polecane posty

oba modele bardzo mi si臋 podobaj膮. W przysz艂ym roku chce kupic, tylko juz sama nie wiem kt贸ry. Czyta艂am duzo pozytywnych opini o tych modelach. Mo偶e kto艣 z Was si臋 zna, b膮d藕 jest posiadaczem kt贸regos z nich. Prosi艂abym o opinie. http://img.interia.pl/motoryzacja/nimg/Honda_Civic_Type_1092484.jpg http://www.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2008/06/opel_insignia_1.jpg

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maadzixx
Ja nie mam 偶adnego z nich ale je艣li mog臋 ci co艣 doradzi膰 to nie kupuj 3drzwiowego,ja niedawno kupi艂am i teraz bardzo 偶a艂uje bo to jednak troche niewygodne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ukuil
japonczyk lepszy niz niemiec :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hho
honda civic to tez moje marzenie, ale niestety, jeszcze zbyt droga

Udost臋pnij ten post

jak juz cos to oczywiscie 5 drzwiowy, tez w chwili obecnej mam 3 drzwiowy, wiem co to za udreka ;) No w艂asnie duzo ludzi m贸wi ze ogolnie Opel to nie bardzo, ale moze ta Insignia jest dobra?

Udost臋pnij ten post

opel to niemieckie je藕dzid艂o dla najubo偶szych (tam), wolalabym jednak japo艅ca, pono膰 s膮 niepsujne :) a co do wygl膮du... ka偶dy ma inny gust

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ukuil
juz nie przesadzaj ewa z tym oplem tak samo sie mowi i o vw, nie sa to zle auta ale jednak honda lepsza

Udost臋pnij ten post

niby dla najubo偶szych, ale te 120 000 z艂 to nie jest taniocha :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ukuil
za to na naszych drogach lepiej spr sie niemiec, japonce maja dosc twarde zawieszenie

Udost臋pnij ten post

w艂asnie w wadach tego civica, czyta艂am o tym zawieszeniu...a jak do tego pory nie znalazlam wad w insigni. Opr贸cz tego typu, 偶e to opel-ale nikt nie poda艂 konkret贸w, moze ogolnie kiedys ople byly gorsze, moze juz sie wyrobi艂y...aj i b膮d藕 tu m膮dry :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolxd
ford mustang gto 500 w tej cenie by sie znalaz艂 :D jak stac cie na paliwo oczywiscie;)

Udost臋pnij ten post

ja jestem typow膮 kobieta:P dla mnie w autach najwa偶niejszy jest wygl膮d:P a ten mustang mi sie nie podoba No i nie bede kupowa膰 auta tylko po to, 偶eby codziennie stacje benzynow膮 odwiedzac:P

Udost臋pnij ten post

dlatego napisalam, 偶e opel jest dla najubo偶szych TAM, czyli najta艅sz膮 niemieck膮 mark膮 u nas to pewnie daewoo albo fiat po raz drugi - wybra艂abym japo艅ca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joahnaa25
honda.

Udost臋pnij ten post

Bardzo stanowczy jestescie w wypowiedziach, dlatego sk艂aniam si臋 ku hondzie ;) Tylko czy mozecie podac konkretny powod dlaczego nie insignia? Co z ni膮 nie tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hysterical syndrome
zawsze chcia艂am t臋 hond臋, bo polecia艂am na jej wygl膮d. teraz tyle ich po ulicach je藕dzi, 偶e s艂abo mi na sam widok. dlatego wybra艂abym insigni臋, 偶eby je藕dzi膰 czym艣 mniej popularnym. pisz臋 czysto teoretycznie, bo na samochodach si臋 nie znam w og贸le, gdyby mi przysz艂o wybiera膰 to poprosi艂abym faceta o rad臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muzyczna nokia 5800
honda civic jest piekny mam czarnego:D

Udost臋pnij ten post

muzyczna--> a mozesz cos wiecej opisac, jak sie sprawdza w trasie? Mo偶e zauwazy艂as/es w nim jakies wady?

Udost臋pnij ten post

ponawiam temat, bo wci膮偶 mam dylemat:( Te hondy tak sie ostatnio rozmno偶y艂y na drogach, 偶e szok. Wci膮偶 bardzo mi si臋 podoba, ale Insignia to jednak auto z klas膮, taki krok w autach na prz贸d...Wie kto艣 cos wi臋cej na ten temat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten opel
jest prze艣liczny. honda ma艂o praktyczna bo trzydrzwiowa. we藕 opla.

Udost臋pnij ten post

to masz nie lada dylemat... oba auta sa super jesli chodzi o wyglad, wydaje mi sie ze honda ma w sobie sportowa nutk臋 co bardzo mi sie podoba a opel jest bardziej elegancki, rozwaz tez kwestie czy to ma byc samochod rodzinny czy tylko dla Ciebie, wydaje mi sie ze w oplu jest wiecej miejsca

Udost臋pnij ten post

honda tez jest 5 drzwiowa. Jesli ju偶 zdecyduj臋 sie ktory wybra膰 to chce, 偶eby to autko s艂u偶y艂o nie na 3,4 lata tylko na d艂u偶ej, a wtedy wiadomo, ze rodzinka si臋 rozro艣nie ;) Na pocz膮tku zakochana by艂am w tej hondzie, ale je艣li mo偶na tak powiedzie膰 to mi si臋 przejad艂a. Cho膰 mimo wszytsko dalej mnie jakos tak \"poci膮ga\". Z kolei Insignia... ciekawe jak si臋 j膮 prowadzi. Jak dla mnie, z wygl膮du przebija wszystkie. Te owalne kszta艂ty, elegancja, poprostu p艂ynie po drodze. Tylko du偶o os贸b m贸wi mi, 偶e to Opel. Obawiam si臋, 偶e mo偶e mie膰 co艣 z blach膮 nie tak, b膮d藕 jakie艣 inne wady...Ale z drugiej strony mo偶e to ulepszyli?

Udost臋pnij ten post

insignia to samochod nowej generacji, to juz nie te ople co dawniej, a najlepiej zrobisz jak zapytasz w salonie opla i hondy co Ci doradza albo pogadaj z jakims facetem ktory sie na tym zna

Udost臋pnij ten post

w艂asnie mia艂am nadziej臋, 偶e tutaj bedzie sie ktos zna艂:P Wiesz jak to jest w salonach, ka偶dy bedzie wychwala艂 swoje... Poszukam na jaki艣 forach motoryzacyjnych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NorbertFiczuk
Hmm no my艣l臋, 偶e Honda Civic aja uwielbiam japo艅sk膮 motoryzacje, tak偶e od razu podj膮艂bym taki wyb贸r. A co powiesz na Hond臋 Civic Type R? Je偶eli masz czasami zaci臋cie rajdowca to auto jest naprawd臋 genialne na tor i za miasto. Warto obejrze膰 filmiki z test贸w na kanale HondaPlaza :)

Udost臋pnij ten post