Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwciaaaa__

MAŁE Kruszynki ?

Polecane posty

Gość ewwciaaaa__

załamuje mnie to.. mam 161 c m. ( dodam, że jestem szczupluttka ) ale wydaje mi się, że wszystkie wysokiie dziewczyny mają większe powodzenie i nie muszą sie wstydzić, że są jak dziecko. a faceci wolą chyba wyższe? wypowiadajcie się. chociaż wiem, że to kwesta gustu i nie ma na to reguły... są tu jakieś kobitki o podobnym wzrościie? łączmy się !

Gość ewwciaaaa__
???

Gość bjhgjhjh
co ja mam powiedzieć? 156cm i 43kg:(porażka

Gość ewwciaaaa__
ja obecnie 161 i ponad 43 kg...

Gość pani Lee
chodza takie ploty ze im wyzszy facet tym nizsza wybiera chociaz ja zopelnie co innego zaobserowałam, ale zgadzam sie z tym ze niscy i sredni wola wysokie , ja mam 174 cm i miałam duze powodzenie u niskich facetó (jak na ironie im nizszy facet tym przystojniejszy...) jak i tych do 180 cm. ciesz sie ze nie masz 150 cm, nie wołaja na ciebie przydupas i ze ciągniesz kuper po ziemi, swoja droga to zaczyna byc nudne.................

Gość ewwciaaaa__
wiem, ale jakoś nie potrafię zaakceptować siebie.

Gość ewwciaaaa__
a ile masz ? pewnie wysoka...

Gość byczekkk
moze to was pocieszy :D--------- " niski facet to nie facet, niska kobieta to nie człowiek"

Gość byczekkk
no jak ona moze byc wysoka skoro juz musiała plunac jadem do wysokich lasek....zazdrosc....

Gość gruszkakula
Ja mam 163 cm i jestem bardzo szczupła. Zawsze miałam powodzenie u facetów i uwielbiam to, że jestem niewysoka :-) Znam piękne dziewczyny, które są bardzo niskie, ale też piękne wysokie. Myślę, że wzrost ma tu niewiele do rzeczy. Ważne by znaleźć kogoś, przy kim będziemy się czuć dobrze.

Gość ewwciaaaa__
hm..

Gość GinaCatia
ja mam 170 i chcialabym byc nizsza....nawet o te 3 cm.... ale np moja kolezanka tez ma 170 ale chcialaby miec 175 :) takze zalezy od osoby :) myslicie jak mam 170 to jestem zyrafa???

Gość GinaCatia
hmm...no wlasnie w tym problem bo mam chlopaka w moim wzroscie takze jak szpilki ubiore to sie zle przy nim czuje :( ale jemu to nie przeszkadza...

Gość średniaczaka
wydaje mi się, że faceci lubią deobne kobietki, bo takie wydają się bezbronne i oni chcą się nimi opiekować

Gość średniaczaka
GinaCatia- ja też mam 170- pozdrawiam :)

Gość GinaCatia
tak na codzien to nie nosze.....ale czasem musze np jak ide na wesele ;/ zle sie wtedy przy nim czuje :(

Gość tez10
ja mam 155 i 45 kg czy nawet niecale wygladam dziecinnie :( nawet papierosow nie chca mi sprzedac a mam 23 lat zawsze wszedzie potrzebuje dowod :( chcialabym miec chocby te 160 a nie takim pigmejem chociaz nie wiem co mysla faceci jak spojrza na mnie :D moze nie maja takiego problemu z niskimi jak my , moze my sobie tylko to wyolbrzymiamy .................

Gość tez10
i mam tak sAMO na imie jak ty autorko:P

Gość GinaCatia
średniaczka ---> witam w klubie :) i mam pytanie czy dobrze sie czujesz ze swoim wzrostem??

no wiesz szpile nie muszą mieć 10 cm,takie 3 cm też mogą wyglądać fajnie,a on wtedy może załozyć jakiś pantofel z obcasem.a najważniejsze to żebyście wy sie czuli ok i nie zwracali uwagi na to co mysla inni

Gość średniaczaka
wiecie co? jak ktoś jest niski to jescze szpilkami może się podratować, a jak ma np 176 to co wtedy? tak jest chyba gorzej

Gość ewwciaaaa__
ja noszę obcasy, ale i tak jakoś siedzi mi to w głowie. że nie jestem atrakcyjna itd.

Gość średniaczaka
GinaCatia- szczerze to dla siebie uważam że jest w sam raz- nie chciałabym miec ani wiecej ani mniej, trzeba polubić się takim, jakim się jest :)

Gość GinaCatia
problem w tym ze malo jest fajnych butow z 3 cm obcasem...ale da sie czasem kupic cos fajnego :) średniaczka----> swiete slowa ;)