Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lfkvjifv

Czy to jest dobry pomysl aby wziac exa na wesele?

Polecane posty

Gość lfkvjifv

Nie mam z kim isc.Rozstalismy sie w nienawisci 5 lat temu ale od 2 lat gadamy ze soba jak ludzie. Nic juz do siebie nie czujemy, czasami chodzimy na piwo.

szkoda mi troche ciebie ... skoro nie masz kolegów , przyjaciół, koleżanek znajomych ..... :P

Gość 1234567.........
a dlaczego nie masz go zabrać na wesele tym bardziej że teraz żyjecie na koleżeńskiej stopie chodzicie razem na piwo itd... jeśli on wyrazi zgodę to w czym problem ....przecież wiadomo że nie zaproponowałabyś mu wspólnego pójścia na wesele jakbyście czuli do siebie nienawiść

Gość 987654321
jeżeli to nie jest WASZE weseli to czemu nie? :)

12:20 [zgłoś do usunięcia] Regres szkoda mi troche ciebie ... skoro nie masz kolegów , przyjaciół, koleżanek znajomych ..... Regres!! No to z koleżanką ma iść na wesele??? :D

nie aniu :) ale kolezanka ma pewnie fajnych kolegów :) chetnych na wyjscie na weselna impreze :)

Gość zaproś go jak chcesz

Gość Regresku madralo
Regres- a co to ma do rzeczy czy autorka ma kolezanki ? Z kolezanka ma isc? Ja mam np grono znajomych ale tez nie mialabym z kim pojsc bo wszyscy sparowani i nie pojde z facetem kolezanki przeciez. Takze jak jest w donrych kontaktach z ex to czemu ma nie isc. Duzo dziewczyn tak robi.

Gość zaproś go jak chcesz
no własnie jak tez mam dużo kumpli ale prawie wszyscy sa zajęci więc jeśli Ty jestś wolna,Twój bły też,poza tym jesteście dobrymi kumlami,lubicie się to czemu ni pójść razem na to wesele...

Gość Regresku madralo
Ja bym wolala pojsc z exem z ktorym mnie juz laczy tylko znajomosc niz pytac kolezanki czy maja wolnych kolegow. Nie lubie robic z siebie ofiary.

Takze jak jest w donrych kontaktach z ex to czemu ma nie isc." jak jestes duza dziewczynka to powinnas wiedziec ze wszystko co jest zwiazane z ex jest "nie strawiane" a zwłaszcza wspolna impreza naprawde wierzysz ze wyjscie autorki z exem na impreze weselna to tylko zwykłe wyjscie ? Nie wierze ze autorka nie zna innych facetów z którymi mogła by na taka imprez isc ... obawiam sie ze jednak z innym nie chce :P bo... kolezanki ? ten fakt juz wczesniej wytłumaczyłem ;)

12:25 [zgłoś do usunięcia] Regres nie aniu ale kolezanka ma pewnie fajnych kolegów chetnych na wyjscie na weselna impreze Wierz mi Regresiku że nie zawsze tak jest... ja mam wielu fajnych znajomych, ale niestety... nikogo wolnego.. ani oni ani ich znajomi nie mają.. :)

Gość ja mam podobną sytuację
czeka mnie wesele przyjaciółki, i tez nie mam z kimś pójść... tylko z xem bym mogła iść :( do wesela jest jeszcze trochę czasu ale i tak pewnie nikgo do tego czasu nie spotkam

Gość Regresku madralo
Moze dla ciebie to jest nie do wyobrazenia, ze laska moze miec dobry kontakt z exem i nic juz do niego nie czuc. Od razu wietrzysz intryge, ze chce go odzyskac.... Ja np z moim exem mam dobry kontakt tez i niejeden raz bylismy razem na imprezie jak znajomi i jakos nikt nie chcial do nikogo wracac. Ja mu zycze dobrze, on mi tez. Ja mam juz swego faceta, on z kims kreci od miesiaca. Dzwonimy do siebie jak znajomi, smiejemy sie, zartujemy... to chyba przekracza twoja wyobraznie:)

Gość Regresku madralo
to powito powinnas wiedziec ze wszystko co jest zwiazane z ex jest "nie strawiane" a zwłaszcza wspolna impreza owszem gdy 2 strony sa krotko po rozstaniu i jedna osoba czuje sie skrzywdzona...gdy szczekaja na siebie to tak.

Ja bym wolala pojsc z exem z ktorym mnie juz laczy tylko znajomosc niz pytac kolezanki czy maja wolnych kolegow. Nie lubie robic z siebie ofiary\" nie o to chodzi by robic z siebie ofiare :) ale na zdrowy rozum to własnie pokazanie sie z exem na weselu jest bardziej okaleczonym wizerunkiem niz pojawienie sie z obca osoba na tym ze weselu ... nie daj boze jak na tej samej imprezie sa znajomi ktorzy wiedza ze zewrwaliscie 5 lat temu ... i nagle pojawiacie sie razem :) nie jest to smieszne ? teraz inny wariant :) osobiscie byłem na nie jednym weselu sam :) i tez sie fajnie bawiłem na innym byłem z kolezanak mojej siostry na jeszcze innym z moja siostra :) ... zawsze sa alternatywy :)

Regresku madralo" a zauwazyłas ze autorki dziwnie zamilkła ? widzisz koleżanko sa ex i sa ex z 2 sie tez spotykam 2 inne mnie nienawidzą :P