Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

CZY WASZE MATKI DBAJA O SIEBIE????ALE SZCZERZE...

Polecane posty

Gość
nie napisze, bo pomyslicie, ze jestem taka sama i przestaniecie ie do mnie odzywac😭

Gość no to teraz ja
Tak, zawsze dbała TYLKO o siebie :-D

Gość misia bum cyk cyk ta la
Moja zaczela o siebie dbac, i to akurat po smierci taty...całe zycie nic ze soba nie zrobila a jak tata umarl to nagle sie stroi, maluje, zaczela sie lepiej ubierac, depilator nawet kupila.... wkurwia mnie to jak cholera...zachowuje sie jakby chlopa soibie szukala...A jak tata zyl to nic....

aż za bardzo... cała łazienka zawsze była zawalona kremami mazidłami balsamami i nie wiadomo czym jeszcze, zawsze wylewała na siebie hektolitry perfum, wydaje na siebie mnóstwo kasy, chociaż nigdy w swoim życiu nie przepracowała ani jednego dnia, na wszystko daje jej mój tata. a ma już 48 lat :/

Moja to akurat pracuje, 2 razy w tygodniu basen, masa kremów anty-wszystko, kosmetyki z wyższej półki, to samo ubrania, ale paliła fajki 20 lat i teraz jej twarz nie wygląda zachęcająco, ma obsesje na temat odchudzania, mimo, że jest tak chuda, że jej żebra widać. Nie wiem co jeszcze. Nie jest do końca normalna moim zdaniem...

Gość mmkjkj
nie, raczej nie, tzn. golenie, układanie włosów, fatałaszki. Ale np. mimo 45 lat nie używa kremów i ma maleńkie zmarszczki, kolorowe malowidła też używa bardzo skromnie

ale macie zadbane matki

No jasne:) I wygląda super. Ja tam się cieszę jak sobie coś nowego kupi: bluzkę, tusz do rzęs czy krem.

Gość dgdnh
nie :o do tego nie chodzi do lekarzy, myje sie raz na tydzien i wlosy tez raz na tydzien :o stopy jej smierdza na odlegloc i tez z nimi nic nierobi :o