Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haidoona

Czy sa tu metopaci? Potrzebuje pomocy....

Polecane posty

Gość haidoona

Od zawsze na zmiane pogody lamie mnie w kosciach. Do tej pory byly to "tylko" nogi. Mialam badania na reumatyzm i inne choroby. Koncowa diagnoza- meteopatia. Niby ok, ale ostatnio bola mnie na zmiane pogody wczesniejsze miejsca zlaman. Bol przeokropny. Macie moze jakies domowe sposoby na lagodzenie bolu? Teraz pogoda bardzo zmienna, nie moge opychac sie dzien w dzien aspiryna...

Gość Socjopata kafeteryjny
Nie Ale jest mnóstwo psycho i socjopatów.

Gość haidoona
Pozdrawiam zatem psycho- socjopatow i czekam cierpliwie, bo moze sie jakis meteopata tez zawieruszyl w tym tlumie. :)

Gość Socjopata kafeteryjny
Raczej tylko środki przeciwbólowe - Apap itp. Ale możesz spróbowac medycyny niekonwencjonalnej. Podobno akupunktura daje niezłe efekty.

Gość haidoona
Dzieki, sprobuje dowiedziec sie o tej akupunkturze. Moze a noz widelec pomoze? :) Przedstawiciele medycyny konwencjonalnej czesto traktuja ta przypadlosc jak hipochondrie i z miejsca koncza temat. Smutne. Jakbym ja miala byc hipochondryczka, to musialabym bardzo wczesnie zaczac, bo od malenkiego wylam rodzicom jak tylko pogoda zmieniala sie na gorsze (jak sie ociepla, to mnie nie boli). No zobaczymy co powiedzia niekonwencjonalni. :)