Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bardzo bardzo

Jutro Mam Urodziny A Mój Ukochany....

Polecane posty

jest jakis dziwny od dwóch dni... Nie widzieliśmy się od dwóch dni.. Nawet nie nalegał na spotkanie... Jest mi strasznie smutno..Bo nie wiem co będzie jutro...Chciałam przecież ten dzień świętować z Nim,przy szampanie,torcie:( Nie wiem...źle się czuję. Przepraszam chciałam się wyżalić.

Gość dziwni jacys ci faceci
moze szykuje jakas niespodzianke dla Ciebie

Przez dwa dni? Już dzisiaj trzeci dzień... A w nocy jeszcze się pokłóciliśmy przez smsy,teraz się nie odzywa.... Najpiekniejsze urodziny życia;(

a o co sie poklociliscie??

a o co sie poklociliscie?? ile razem jestescie i ile macie lat??

Usnęłam szybciej...po prostu stres,smutek przytłoczyło mnie to wszystko,zasnęłam i nie odzywałam się przez to...żadnego smska,sygnała... Obudził mnie w nocy sms,żebym dobrze się bawiła na tej imprezie co jestem..A ja leżałam w swoim łóżku...Dzwoniłam odrzucał mnie... Nie opisuje dalszej treści smsów...:( Przez głupie zaśnięcie...

tym bardziej dziwny jest, fochy strzela...

Takiego faceta to mogę tylko współczuć i pamiętaj o jednym... każdy sądzi wg siebie niestety :O

i Tobie zal?? no nastepna tkwiaca w chorym zwiazku... ciesz sie ze facet jest idiota - bedzie Ci latwiej sie z nim rozstac. Oberazenie o takie cos?? no sorry... trzeba mu bylo wysłam mmsa jak lezysz w swoim łóżku... poza tym, co to za zwiazek gdzie nie ma zaufania??

Gość nie ma co zalowac
ania1311 - ma calkowita racje Kazdy sadzi po sobie Ja zylam z debilem ktory niszczyl mi rok za rokiem moje urodziny, siedzialam glupia i beczalam, a to ty masz spedzic ten dzien tak jak chcesz i robic co ty chcesz !!! A nie patzrec na jego fochy to on powinien teraz kulic ogon i sie wstydzic tego z zarzucil ci taka pierdole jak niedorozwiniety dzieciak. KOBIETO ZYJ CIESZ SIE.. nikt ci nie zwroci spowrotem tych dni miesiecy i lat! A uwierz mi bedzie tylko gorzej! Jak teraz nie mzoesz sie polozyc zeby zrobic drzemke to codopiero bedzie jakbys miala sie naprawde zle czuc i lezec w lozku , czy oby napewno mozesz na niego liczyc? Ps. Czy to nie jest ten sam ktorego w dupe kopnelam?

Gość slkaduilskjzlofi8a
ja tez tak kiedys szykowałam niespodziankę dla męża :) na dzień prze jego urodzinami czepiłam się jakiejś pierdoły i rozpętałam mega burzę!!! mąż chodził smutny nadąsany, spać kazałm mu iść do drugiego pokoju... smutny chodził, bo "o co ta żona znowu się przypierza?", a jak rano wszedł do sypialni to szczena mu opadał! wypasiony tort, szampan, kwiaty, pyszne śniadanko no i żonka w wyrku w seksi bieliźnie :D ale miał minę chłopak :D a jaki zadowolony :D

Gość tortila29
Nie warto być z takim ... Ja wybaczałam to facetowi, który jest moim mężem i jego fochy zawsze są górą, najważniejszy jest on. Ty sobie flaki wypruwaj, walcz, zmieniaj siebie, on i tak ciebie nie doceni, wcześniej czy później zaczniesz dopominać się o swoje, ale czy nie szkoda tego czasu ...???

Gość taaaa
ja to mam dzisiaj urodziny i wszyscy zapomnieli:(

taaaaa więc wszystkiego najcudowniejszego!!!! Jak ja bym chciała żeby wszyscy zapomnieli,a nie konczył mi się związek w tym dniu:(

Gość taaaa
no masz racje troche gorzej masz:( mi przez to nie jest az tak smutno ale nie bede nikomu robic przez to wyrzutow, zreszta prawie kazde urodziny mialam dosyc zalosne i po prostu to dla mnie zwykly dzien

Na pewno ktoś pamięta o Twoich urodzinkach !!!:) To powinien być jeden z najwspanialszych dni w zyciu...prawda? A mój najgorszy...

Gość taaaa
no, dzien sie jeszcze nie skonczyl, glowa do gory:) a jak nikt ci nie chce w tym dniu zrobic przyjemnosci to sama sobie zrob:D

Gość taaaa
a facetowi nie powinnas sie tlumaczyc ze zasnelas tylko predzej wysmiac nic tak nie daje do zrozumienia jak dobre darcie łacha z ich dziecinnego zachowania

Rodzinka na pewno będzie ze mną w tym dniu... Brat z dziewczyną,drugi brat ma urodziny w tym samym dniu :D Także opijac będziemy podwójnie..Rodzice moi wspaniali... Mama robi cudownego torta, i razem będziemy robić jedzonko na tę uroczystość. Świętowac mam z kim,z rodziną. Ale zabraknie tej najważniejszej dla mnie osoby:(

Gość taaaa
dzisiaj jestes najwazniejsza sama dla siebie, jak ktos sie tak zachowuje to kij mu w gałe!!! i tak masz fajnie, u mnie nie ma torta, mieszkam teraz tylko z mamą która tez zapomniala

Pewnie mama ma dużo na główce ,dlatego mogła zapomnieć:) Nie smuć mi się!;)

smutna a Ty widzisz co ludzie do Ciebie pisza? czy tlyko sie martwisz ze Twoj debilny facet puscił focha? he? bo wydaje mi sie ze nic do ciebie nie dociera... masz pewnie mniej niz 20 lat co nie?

klap klap widze co piszą. Mam problem,który mnie boli... nic w tym przecież dziwnego. Mam więcej niż 20 lat.

a zachowujesz sie jak nastolatka. Masz faceta debila a caly czas utrzymujesz jaki to on jest wspaniały i jak Ci go bedzie brakowało... wybacz ale dla mnie takie dziewczyny sa po prostu smieszne. Koles moze byc chorobliwie zazdrosny, moze robic awantury o byle gowno, obrazac sie jak male dziecko, nie daj boze sprawdzac gg, komorke, poczte a one beda go jeszcze za to przepraszac, dzwoonic, pisac, plaszczyc sie i beczec... a gdzie godnosc? szacunek? Wytłumaczylas mu gdzie wtedy bylas? wiec to jego zasrany problem ze Ci nie ufa. Zamiast rozpaczac nad swoim nieudanym zwiazkiem powinnas mu ladnie i grzecznie napisac ze ma dac znac jak dorośnie i zrozumie ze zwiazek bez zaufania nie ma szans... no ale po co ja Ci to pisze... przeciez i tak bedziesz sie płaszczyc zeby tylko Cie nie zostawił... współczuje...

Gość klap klap popieram
w 100% , pełno jest takich co płaszczą sie, bęcza i mają gdzieś ze facet ich nie szanuje czy zdradza , tylko żeby BYŁ. takie Bycie to ja mam w dupiu :o

A jeśli nie zgłosi się jutro z super mega wypasioną niespodzianką kopnij go w dupę. Bo jeśli olewa twoje urodziny to nic nie czuje. pewnie gdybyś spytała po wszystkim dlaczego tak się zachował usłyszałabyś jeszcze,że to twoja wina:/