Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia137

Jak często dopada was śmiech bez powodu?

Polecane posty

Witam, mam pytanie czy często dopada was smiech ? Mi często chce się smiać i najlepsze jest to , że niewiem z czego tak się smieje , w sytuacjach gdzie trzeba byc poważnym to już wogle mam takie głupawki, że szkoda gadać, strasznie się z tym czuje:(

Gość a bylas z tym u lekarza
?

Ja też, nawet jak coś jest bezsensowne i nieśmieszne, albo wypadałoby zachować się poważnie- śmieję jak głupia. Najgorzej jak idę ulicą i coś mnie rozśmieszy:O Reakcje przechodniów bezcenne:D

ja mam tak samo! a jeszcze lepiej jak nagle mi się coś zabawnego przypomni, np na lekcji.. i nikt nie wie co mnie śmieszy :O albo czasem w środku nocy się obudzę i pomyślę o czymś co mnie bawi i zaczynam brechtać.. kilka razy prawie się wywaliłam ze śmiechu :P

Nie u lekarza nie byłam, tłumaczyłam sobie , że mam codziennie dobry humor, niewiem do końca czy to jest normalne... najbardziej mnie dopada smiech np, w autobusie jak ktoś powie coś smiesznego a ja jestem sama i wiem, że nie moge się śmiać bo nie wypada samemu do siebie to wtedy mam ochotę wybuchnąc, ale oczywiście tego nie robie tylko robie głupkowate miny i skręcam wargi:D.Ogólnie to zbyt często to mi się przytrafia? Czy to może być oznaka jakieś choroby?

Gość
oj czesto jakos bradzo mi sie to rano objawia zajefajne to jest , niravana taka :classic_cool:

Mi to wydaje się problemem, kiedyś tego nie miałam, a teraz to chyba już zaczeło mi odbijać, dziwne , że jeszcze nikt nie zwrócił mi uwagi... no oprócz mojego kolegi , który jest nadwrażliwy i wszystko mu przeszkadza:D

dla mnie najgorsze było jak nauczycielka mnie opieprzała, a ja zamiast poważnie jej słuchać i okazać skruchę, wybuchnęłam śmiechem :D jak przypomnę sobie jej minę to jestem z siebie dumna :classic_cool: wyglądała jakby chciała mi coś zrobić :O:D naprawdę, nie mogłam się powstrzymać wtedy :P

Właśnie zgadzam się, kolega ma problem. Nawet nie wie co traci, bo chyba zgodzicie się, że lepiej śmiać z byle czego niż wszystko brać na poważnie i nie śmiać z niczego;)

Też myślę, że kolega ma problem, może myśli , że smieje się z niego...może ma kompleksy... mówił, że na powinnam coś brać na te moje głupawki:D Przecież nie można byc non stop poważnym!

Gość
Hinatka --> hehe ja tez tak zawsze na powaznych rozmowach z wychowawca :D ja przed planowanymi odpowiedziami , piłam piwo z kolezanka w szatni :O i potem jak szlam do odpowiedzi to też masakra, nie mogłam ze śmiechu, zataczałam sie po scianchc co dziwne nigdy pały wtedy nie dostałam :classic_cool:

ja podczas lekcji śmiałem się z kumplem bez powodu. Jest lekcja historii i ja tak patrze na to wszystko co sie dzieje i się zaczynam śmiac w końcu kumpel tez zaczął się śmiać bez powodu razem ze mną i lejemy się całą lekcje w końcu podchodzi nauczycielka i pyta czy się dobrze czujemy a my jeszcze bardziej sie lejemy potem była przerwa i po przerwie znów to samo już nie mogłem z tego wszystkiego.

Gość scarlet1976
Ja lubię humor i smiech, czasem tez mi się przypomni coś smiesznego:)

kasia137---------> uwierz znam to. Miałam koleżankę, która jak powiedziało się coś w żartach, niekoniecznie do niej, potrafiła wyjść z pokoju, trzasnąć drzwiami i walnąć takiego focha, że nie da się opisać:D raz nawet mnie uderzyła ( to dorosła osoba) bo powiedziałam coś dla śmiechu i to nawet nie o niej:O Wszystkie żarty traktowała jako jakiś atak na nią. Dlatego wolę śmiać z byle czego, a nawet z samej siebie, niż być takim ważniakiem przewrażliwionym na swoim punkcie:)

mnie i moje kumpele też o to pytają zawsze :) albo mówią 'Jezu, was trzeba leczyć!' :P ja też bardzobardzo lubię się pośmiać, nawet z samej siebie :classic_cool:

No dokładnie też tak myślę, ale jeśli rozmawiam z kolegą na poważne tematy i nagle coś mnie w nim rozsmieszy np, jak wargą rusza :D to on wywraca oczami do góry, i wyskakuje z tekstem: No i z czego się cieszysz:D, on chyba nie ma dystansu do siebie:D

Ataki śmiechu bez powodu zdarzają się najczęściej w wieku dojrzewania gdy zachwiana jest gospodarka hormonalna i do tego młody człowiek nie jest ustabilizowany emocjonalnie...w późniejszym wieku to rzadkość i świadczy o niedojrzałości emocjonalnej...

Gość zawsze jak przeglądam kafe

nigdy nie mówiłam, że jestem dojrzała :classic_cool:🖐️ a z tym okresem dojrzewania pewnie racja :) oo, jak czytam kafe też tak mam.

Aha, czyli jak juz przeszłam okres dojrzewania i dalej chce mi się smiać bez powodu to znaczy , że jestem niedojrzała emocjonalnie ??? To co mam zrobić żeby się tak nie smiać? nie umiem tego opanować...