Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za upokorzenie

chyba się spalę ze wstydu

Polecane posty

Gość co za upokorzenie

jestem za granicą... szukam pracy. nie mogłam nic znaleźć więc dzisiaj jutro i pojutrze idę sprzątać na stadion. Na stadionie ma być koncert Take That Chryste Panie... chyba tam umrę :O

Gość jhg
ale sprzątasz po koncercie?

Gość co za upokorzenie
w trakcie koncertu :O

Gość jhg
w latach 90. dziewczyny by Cię zabiły za takią robotę na takim koncercie ;) wyluzuj.

Gość co za upokorzenie
jeszcze we wszystkie 3 dni Take That ... :O Chociażby był 30 czerwca, byłoby ACDC, miałabym kocenrt za darmoche... a tak??? :( Chyba wezme mp3:(

Gość ja ja ja
Czapeczka na głowę i olewka ;-)

Gość co za upokorzenie
nigdy nie sprzatalam na koncerice, nie wiem gdzie bede chodzic... to wstyd troche :( jeszcze take that :O

Gość co za upokorzenie
mam szczerą nadzieję, że to będą tylko papierki :( co za czasy, inzynier sprzata stadion :(

Gość jhg
ewentualnie jakiś stanik co nie doleciał do sceny takie czasy :(

Gość tez10
neistety zagranica tez tak jest jak i w pl glowa do gory :) nadejda lepsze czasy czego ci zycze

Gość no weź się laska nie łam
polacy z agranica częśto myją kible a po przyjeździe do Polski opowiadają bajki o "kierowniczych stanowiskach" w "poważnych firmach" (trzeba było nie wyjeżdźać :)

Gość co za upokorzenie
dziekuje za otuche :)... pale papierosa z nerwow i uciekam.. do polnocy moze nie bedzie najgorzej...wtedy koncze...

Gość ssdds
własnie z takich powodów wolę pracować w kraju, też bym tak przeżywała jak autorka jakbym musiała wykonywać upokarzające czynności nawet za grubą kasę

Gość co za upokorzenie
pracowalam w powaznej firmie, ale recesja zrobila swoje. teraz szukam czegokolwiek, liczac ze budowlanka znowu ruszy :(

Gość tylkoooooooo
tylko nie zapomnij o rekawiczkach najlepiej dwie pary tak na zapas

Gość co za upokorzenie
mam, mam ... juz spakowalam :(

Gość jhg
wpadnij tu potem i powiedz jak było na koncercie :) średnia wieku fanek take that na wyspach ile wynosi? 40?

Gość tylkoooooooo
nie ma sie czego wstydzic ja pracuje przy psach i psie kupy zbieram ;)

Gość co za upokorzenie
jutro wam napisze... co do sreniej wieku nie wiem.. moj chlopak mnie straszy ze w wiekszosci beda tem pedzie :( fuu nie mam nic do nich, ale juz nie raz widzialam ich obsciskujacych sie... z dwojga zlego, dobrze ze to nie koncert eltona johna ;) sie pocieszam;)

pracuję w firmie, której miasto zleca takie sprzątanie po koncertach. Najprawdopodobniej będziesz chodziła z workiem i zbierała śmieci. Ekipa sprzątająca zawsze wchodzi wtedy, kiedy kończy się koncert i ludzie się zbierają. Całkiem możliwe, że jeśli jest tam powierzchnia betonowa złapiesz za ulicznice i będziesz zamiatać szkło i papierki. Jeżeli trawa to worek i zbierasz :) tak więc głowa do góry, bo nikt się z Ciebie nie będzie tam śmiał. Praca jak każda inna. Moja firma też dzisiaj sprząta po dniach bełchatowa. Wszyscy uzbrojeni w szczoty i w worki czekają do wieczora na wielkie sprzątanie :P:P

Gość no bo to moze kieruja
pracami nad czyszczeniem kiblow w sensie 'ja szoruje ten kibel wy 2 tamten a reszta podloge" jeszcze jest "ja tutaj zarabiam 5 razy tyle co w Polsce jest super" o tym ze mieszkaja w 5 i sie skladaja na czynsz i zarcie zeby zamknac miesiac tez by wypadalo wspomniec

aha :) i czasem można sporo kasy znaleźć, jakiś telefon, nawet aparat :P dziewczyny mi mówiły ;)

Gość co za upokorzenie
ja bede sprzatac w trakcie. mam zmiane od 2.45 do polnocy ( tu godzina wczesniej niz w polsce ) na koncert sie zaczna zlazic od 4

Gość a co masz do pedziów
liźniesz trochę świata a nie jak na swojej wsi gdzie gej to jak kosmita niemal.....:)

Gość co za upokorzenie
ok, zbieram sie... Dzieki za pocieche :) Jestescie niezastapieni :) Jutro wam streszcze przebieg tego fantastycznego wydarzenia ;)

Pomyśl o tym jako o kolejnym idiotycznym życiowym doświadczeniu, z którego można się później śmiać ze znajomymi. Take That to mega kicz, praca na ich koncercie będzie zawsze świetną anegdotką do opowiadania na imprezach. Nie przejmuj się, trzeba różnych rzeczy w życiu próbować. Co Cię nie zabije to Cię wzmocni.

to ja już sama nie wiem jak tam jest :O u nas nikt nie sprząta podczas konceru :O co masz chodzić i mówić excuse me! i schylać się po papierki ??:O:O:O:O

nie łam się, ja sprzątałam na wyspach 2 lata temu po powidzi piwnicę sklepu. Swego rodzaju magazyn, do poziomu 1.5 zalany przez parę dni wodą. Bez okien!!!! Wszystko przegniłe, psia i kocia cuchnąca karma, rozlane farby, wszystko, ale to wszystko!!!! niby dali kombinezony i maseczki, ale ze smrodu byłam blada i wytrzymałam tylko godzinę :O:O:O:O jednej lasce cofnęło się już w połowie schodów na dół. To był dopiero hard core !! tak więc nie lam się :):):)

Gość co za upokorzenie
przeżyłam :) Na koncercie... masa ludzi Myślę że około 30000-35000 Sprzątałam jeden sektor na górze stadionu... Papierki z przejść plus dokładanie papieru w toaletach Nie było źle :) Tylko niestety widok pijanych szkotek... wymiotujących w toaletach przyprawiał o mdłości... te kobiety nie umieją pić... Na szczęście wymiocin nie musiałam sprzątać... Zajęła się tym ekipa sprzątająca na noc od 24 Jedna pani nawet zaoferowała mi pracę, ale niestety zbyt daleko od miasta w którym mieszkam... Dzisiaj atrakcji część druga... Jeśli chodzi o "znaleziska" to owszem, znalazłam ... 20 pensów :D