Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mexxx

PRAGNĘ ZRZUCIĆ 10 KG W WAKACJE!

Polecane posty

Może i to nie tragedia ważyć 64 kg przy wzroście 161... ale wierzcie mi lub nie jeżli ma się taką fidure a szczególnie \"szerokie biodra\" dosłownie \"SZEROKIE\" to jest katastrofa. mam zamiar pozbyć się 10 kg. Bardzo mi na tym zależy i chcę w końcu wziąść się za siebie, lecz sama nie potrafie i w sumie nie wiem jak mam się do tego zabrać... Może ktoś z was mi doradzi co powinnam zrobić...? POMOCY!

Gość cosmo girl
ja właśnie się zważyłam i wskazówka pokazuje 74 kg przy wzroście 175 cm najgorsze jest to że utuczyłam się tak po powrocie z UK w ciągu 5 miesięcy przytyłam 12kg ;/ jestem załamana dziś jestem 1 dzień na diecie ;) ogólnie MŻ zastanawiam się od jutra czy nie zacząć 10-dniowej +ćwiczenia 40 min co dzień lub 3x w tyg zależy jak czas pozwoli

Gość ja ci powiem ze
mam kolzenake i ona wlasnie ma takie widocznie szerokie biodra i teraz jak schudla do 49kg przy 166 to pwoiem ci w ogole tego nie widac,a nawet powiedzilaabym ze ma fajna dupke ;-) to tak na pocieszenie....

cosmo girl No mi moje kg przybyły tez dośc szybko... i niestety ale mam od tego rozstepy i cellulit... a to jest koszmar, bo nawet na plaże teraz wyjśc nie ma jak... ;( zobacz mówi sie że powinno ważyć się tylke samo co ma się wzrostu czyli np. ja mam 161 to powinnam ważyc 61 kg a to jednak totalna bzdura, ponieważ wydaje mi się ze to zależy od tego jaką ma sie figure.... a ty jak sadzisz?

Gość nie rzucać się
dwie butle 5 litrowe wody mineralnej i sruu ;) żadne 1000 kalori, na początek siłownia. tam ci powiedzą jak

ja ci powiem ze ;) dzieki za pocieszenie ;) mi sie takie wielkie biodra zrobiły jak przytyłam niestety.... pewnie teraz gdybym schudła to nie miałabym takich tylko trzeba sie wziąć za siebie ;)

nie rzucać się Ja myslałam ze tak na początek to skakać na skakance codziennie 15 minut. a co jakiś czas zwiekszać np do 30 minut itd.

Gość ja ci powiem ze
skoro 161 to piwnnas wazyc 50kg. 61kg to powinien wazyc chlopak.

Gość cosmo girl
no niby coś takiego jest ale ja słyszałam ze wzrost - 5kg chociaż w to nie wierze bo ja najlepiej wyglądałam ważąc 60kg i wcale jakaś mega wychudzona nie byłam więc odp. jest jedna trzeba się za siebie wziąść

Gość cosmo girl
chcesz to możemy się dopingować :D ja już zaczełam dziś diete zobaczymy co przyniesie jutro :)

nom trzeba się wziąć za siebie ;D ja zaczynam jutro ;) to mozemy sie dopingowac nawzajem ;)

Gość cosmo girl
ile masz lat ? ja 20 :D

Gość ariesssik
Hej:) ja też chcę zrzucic ok 8kg:) waze 56\:/ przy wzrosicie 165... biodra 92cm, udo 50cm:/ zaczelam od oczyszczania organizmu, przez 14 dni stosowalam diete south beach:) w domu cwiczenia na brzuch i uda i mam nadzieje ze uda mi sie osiagnac efekt:) rano jem jogurt, w poludnie troche salaty z pomidorem a na obiad zazwyczaj warzywa z bialym miesem albo tez salatka i musowo 2 litry wody plus herbaty ziolowe, dodatkowo zaczelam brak thirbo slim, zobaczymy jak bedzie:)

Gość cosmo girl
no to juz dobry poczatek masz ja dzis dopiero 1 dzien boli mnie glowa i burczy mi glosno w brzuchu :D

dziewczyny a próbowałyscie diety kapuscianej ja własnie na niej jestem i jest rewelacyjna wogóle nie czuje głodu

ariesssik życzę powodzenia ;) trzymamy kciuki ;) ja zaczynam jutro ;)

dieta4u właśnie o to chodzi ze staram sie juz nie jesc po nizej godziny 18 ;)

Gość byc_piekna
mozna dolaczyc? mam 161 wzrostu i waze 51 kilo. chce troche schudnac zwlaszcza z nog i brzuszka bo mam za duzy. mysle ze waga 47 kilo by mnie zadowolila. nie jestem chuda, tylko taka zaokraglona po bokach i chce to zgubic w wakacje. zaczynam od teraz.

dieta4u dlaczego trudne? słuszałam też że najlepiej nie jesc 3-4 godziny przed snem... byc_piekna oczywiście że możesz się przyłączyc ;)

Czesc ja waże dużo więcej od was:( ale moim celem jest do końca wakacji zrzucic 10kg, a w sumie to już 9kg:) mogę się do was przyłączyć?

Gość byc_piekna
No to tak- od poniedzialku 1200 kalorii i zero slodyczy. Musze sie nauczyc slowa "NIE" dla slodyczy. Chce spalic ten tluszczyk. Uda sie:) Dzieki forum bedzie latwiej spowiadac sie z tego co sie zjadlo. Nie ma mowy o porazkach moze byc tylko lepiej:) Czy kilo na tydzien schudne na 1200 kal?? jak myslicie?

Gość byc_piekna
moje śniadanie to: serek100kal z łyżeczka musli 32kal i kromka lekkiego pieczywa 25 kal, woda mineralna. RAZEM:157kalorii. codziennie 1000-1200 kal;) juz sie nie moge doczekac jak wejde na wage za tydzień:) mam nadzieje ze bede konsekwentna z dietka. A jak tam u Was kochane śniadanko??