Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważna_30

Co sądzicie o jeździe na rolkach w wieku 30 lat?

Polecane posty

Gość poważna_30

Gość poważna_30
Chciałabym zaznaczyć, że ta jazda byłaby w celu zrzucenia kilku kg i polepszenia kondycji. Pozdrawiam.

Gość taaaaaaamm
Swietny pomysl.A co ma wiek do rolek?Zakladasz i jezdzisz :)

Gość poważna_30
Moje koleżanki w pracy wyśmiały ten pomysł, fakt- one są ode mnie starsze o 10 lat i mówią, że to jest sport dla ich dzieci - nastolatków. A propos miejsc gdzie jeździcie? A jak się nauczyłyście jeździć? Ja potrafię na nartach i super to mi się podoba, ale na rolkach to pewnie będę się przewracać... :-(

Gość lolkalolka
moja mama ma 46 i smiga ze mna :))). duzo osob nawet starszych od niej jezdzi. to wzbudza podziw a nie smiech

Gość mam 43 i jeżdżę na rolkach

Gość poważna_30
Bardzo Wam dziękuję za komentarze! Jeszcze jedno, może głupie pytanie: po jakich powierzchniach jeździć? Czy kostka na ścieżkach rowerowych jest ok? Co na to rowerzyści? A jeśli chodzi o jakieś ochraniacze - czy nie utrudniają jazdy i czy faktycznie są skuteczne?

Gość taaaaaaamm
Ale masz kolezanki autorko :( Ja mam 40lat i czasami jezdze na rolkach, a nalogowo jezdze na kolarce i szczerze mowiac,mam gdzies ,co kto o mnie sadzi. Jeszcze nigdy nie spotkalam sie z jakimis niemilymi komentarzami, a wrecz przeciwnie. Wiec ubieraj rolki i jazda :) ;)

Gość poważna_30
Wielkie dzięki! Zaraz biegnę do Decathlonu oraz do GoSport czegoś poszukać... Wszystkim życzę słonecznego i pięknego weekendu!

Gość ja tez zaczynam
jezdzic zeby zrzucic pare kg:) mam 20 lat i nie uwazam zeby osoba w twoim wieku glupio na rolkach wygladala:) nie krytykuje takich osob..a co do miejsca to w takim jednym parku jezdze bo tylko tam jest taka najgladsza powierzchnia...i wieczorem zeby duzo ludzi nie bylo bo w dzien to nie ma szans na swobodna jazde tyle tam ludzi:D