Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaa totalnie

JEST TO KOBIETA KTÓRA PORODZIŁA SOBIE Z CELULLITEM?????????????

Polecane posty

Jest tu ktos taki?:( Mam 25 lat, jestem szczupła, ale mam cellulit:( Jak widzę kobiety z pięknymi nogami to tak im zazdroszczę:( Marze o gładkich nogach, a tymczasem mam cellulit na udach i pośladkach:( Jakby ktos mi powiedział, że sobie z tym poradził i wiedziałabym, że da się i są efekty to bym siez abrała za siebie. Wiem że same kosmatyki to nie wszystko. Kupiłam dziś peeling antycellulitowy Eveline no i chcę codzień masowac się przez kilka minut i chyba jakies ćwiczenia wykonywać, tylko nie wiem jakie:(

Gość aleeeee
hmm ja ma 32 lat jestem bardzo szczupla, biegam juz 2 tydzien w terenie gorzystym i cel.mi znikam, chodze juz w mini,:classic_cool:

Gość aleeeee
kup sobie jeszcze serum tej firmy i krem nie sa drogie a dobre ja uzywam serum

Gość poważna_30
Wg mojego męża celullit to wymysł firm kosmetycznych w celu zbicia kasy... Nie przejmuj się tym za bardzo, bo to zatruje Ci życie. Każdy to mała, kwestia odpowiedniego podejścia albo stroju. Pozdrawiam!

Gość poważna_30
Każdy to ma, chciałam napisać...

Gość aleeeee
moze i kazda ale jedna z tym walcza i tego az tak nie widac a inna nie

ja wiem,ze pewnie z 80% kobiet go ma, tak czytałam,nawet dla poprawienia humoru fotki gwiazd z celullitem ogladałam:P ja nie chce chodzic w mini:) i tak nie lubie nóg pokazywać, ale tak sam na sam dla faceta mojego chcę byc gładka, a nie taka z celullitem:(