Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojna123

szukałam tylko miłości

Polecane posty

Gość spokojna123

niewiem co mam zrobic czekam na poważną pomoc pisałam ostatnio na czacie byłam tam 1 raz w życiu i żałuje teraz płacze szukałam faceta na całe życie odezwał sie jeden fajnie nam sie pisało nagle poprosil o fotke dałam mu a on zaproponowal spotkanie ja mu na to ze niespotykam sie tak predko a on na to jak jestem taka mądra to pożałuje przepisał sobie mój fon z fotki.pl i wydzwania z grozbami że mnie zabije jak mu nie dam d**y a mało tego ze naprawde pozałuje skopiuje moje fotki z fotki.pl rozbierze mnie programem istnieje taki program bo niewiem???????????i ze da na jakies stronki i napisze k**wa wywiesi na słupach 2 razy sie pociełam bardzo sie boje bo ja taka nie jestem 1 i ostatni raz weszłam na czacie poradzcie mi mam isc na policje ????????

Gość ryboza00112
prowokacja

Gość scarlet1976
Powiem Ci ze szukanie znajomosci na necie czatach itp to strata czasu. I tak wałek z tego wychodzi.Zdarza się ze siękonczy jakims fajnum związkiem,ale to są pojedyńcze przypadki.Wiem bo tez mialam taki etap w zyciu ze sięspotykalam z neta, a po jednym s potkaniu sie konczylo.Faceci szukaja ksiezniczek z bajki czy cholera wie czego ,albo tak po prostu sobie jajarobią. Ja sie spotykalam jak mi sie z kimś fajnie gadało,ale mimo to i tak to nie zdawalo egzaminu w realu.Ale widze ze sie powany klopot u ciebie zrobil z tego powodu.Masz racje nie wchodz-nie wiesz na kogo trafisz po tamtej stronie...Masakra jakie przypały... Na razie się wstrzymaj z t a policja,wiesz oni ci moga powiedziec ze po co się spotykalaś ,Zmień nr tel na inny niz z fotki i zlikwiduj czym prędzej konto to nie bedzie miał dostępu do zdjęc.