Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

moim zdaniem ona jest ślicznie pomalowana, nie tylko jak na tamte czasy

Polecane posty

mi sie nie podoba:-O w ogole muzyka tamtego okresu ,moda,fryzury(to szczegolnie) jakos mnie odpycha i wprowadza w dziwny stan:-Otakie kosmicznoekologiczne czasy,takie mam skojarzenia:-O jedyne co ladne to ten pajaczek:)mam podobnego🌼

wiem że te fryzury dzisiaj są nie do pomyślenia, ale wyobraź sobie że tak jak teraz proste włosy, wtedy modne były takie szopy:D buzie ma ładną, ona miała wtedy ze 20 lat, a wygląda na 40

twarzy tam dokladnie nawet nie widze;) poczatek przesluchalam i wylaczylam bo nie lubie takiego klimatu ktory panuje w tych piosenkach:) ale pajak wpadl mi w oko:) a co do tych szop,to rzeczywiscie masakra,na bank ta kobita wygladalaby duuzo mlodziej w prostych wlosach,jak to dobrze ze ta glupia mloda na baranka odeszla w sina dal🌼

no wiesz, dziś koniec roku, na topiku Izoldy22 zrobiłam imprezkę aby uczcić moje świadectwo z paseczkiem:D:D:D

to już mój 5 pasek:) na 5 możliwych:) a ty się nie martw, będzie dobrze:) Kabel cie nauczy:) a na mazury nikt ze mną nie pojedzie😭

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
ale glupi temat glupich dziewuszek :O

no to gratulacje, magnolio, widzę , że idziesz moje ślady z nauką, jak mi szjba odbije, to zrobię zdjęcie swojego świadectwa maturalnego, byś nie myślała, że się chwalę, indeksu już nie , bo byłem studentem wyjątkowo rozrywkowym.

no niby tak, ale w gimnazjum to ja też pasek miałam :) a w liceum to trochę inaczej jest i trochę sobie olałam fizę, więc nie jest źle :P i dawno tak fajnego zakończenia nie miałam jak dziś.

nie do końca:( w później planuje iść do ogólniaka a tam to tylko wybitnie wybitni mają pasek:( w tej szkole to strasznie wysoki poziom:(