Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna Kamila

Sex przez spodnie

Polecane posty

Gość dziewczyna Kamila

Może to głupie, ale czy wy też tak miałyście na początku związku? Mianowicie: jestem już ze swoim facetem ok. pół roku i na początku naszej znajomości tylko całowaliśmy się, z czasem jednak gra wstepna stawała się co raz bardziej śmielsza... Od jakiś 2 miesiący 'kochamy' się w ciuchach jeśli to w ogóle tak można nazwać. Mi jest tak dobrze, ale On ostatnio poprosił mnie, abyśmy posunęli się o krok dalej. Jestem ciekawa czy ktoś z was też przechodził przez ten etap i czy to nie jest głupie?

Gość mikaa_17
No moiim zdaniem po pół roku to jest dziwne że nie widzieliście się nago. Ja z moim chłopakiem jestem 3 miesiące i narazie pieścimy się bez pełnego seksu, no ale już bez ubrań. Teraz dopiero ja zdecydowałam się zrobić mu lodzika, a seks pewnie będziemy mieli już na dniach bo dłużej nie da się wytrzymać :)

tez tak mialam na poczatku. dosc mile to bylo bo w taki sposob latwa jest stymulacja łechtaczki. moj chlopak przy takiej zabawie zawsze dochodzil.

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
ja tez tak robilam ale kurde jak wlasnie gra wstepna, potem zawsze sie to konczylo sexem:) i nawet jak to robilam, to np ja bylam bez majtek a moj misio mial bokserki, mmmm boskie uczucie :p albo odwrotnie on nie mial majtek a ja mialam, a przez spodniej tez robilam ale jakos tak dziwinie

Gość dziewczyna Kamila
No właśnie ja często mam dzieki temu orgazm łechtaczkowy, mój facet też dochodzi, ale ostatnio mi powiedział, że jak tak dalej pójdzie to wykońcczy się psychicznie;P

Gość medzi
ja miałam tak samo tylko za nim doszło do seksu to jeszcze przechodzilismy peting

Gość medzi
o własnie czarnulka, nawet lepsze, bo ja np osiagam orgazm tylko łechtaczkowo

Gość dziewczyna Kamila
mysle o wprowadzeniu malego urozmaicenia - od teraz bede mu zawiazywac oczy i przykladac przedmioty o roznej temperaturze i fakturze do jego penisa, a on bedzie zgadywal, czym go dotykam - co o tym myslicie?

no wlasnie.. przez takie cos mozna latwiej dojsc jesli osiaga sie tylko orgazm lechtaczkowy. no ale trzeba uczyc sie tez orgazmu prze penetracje.

Gość medzi
czarnulka mysle ze przez penetracje nie da sie nauczyc orgazmu, przynajmniej ja tak mam. Kamila a czym bys go chciała tam dotykac?

Gość dziewczyna Kamila
np np. drewnianym masazerem, kudlata owieczka-maskotka, mrozonym ciastem francuskim... moze podrzucisz mi jeszcze jakies pomysly?

da sie nauczyc tylko musisz wczesiej byc bardzo podniecona. po jakims czasie wyjdzie. sama czekam na ten moment :p

Gość siedzi motyl na kanapie
Kamil już się ożenił. Ze nmą. :) Ja Ci zaraz blablablabla... Ty Ty Ty jedna dziewczyno Kamila. P.S. A w ucho chcesz? :P

heloł dziewczyny, to ja i moj podszywacz :classic_cool: 🖐️

Zakochałeś się we mnie, prawda? ;) :P

o tak, jak ja lubie pogadac sama do siebie i rozpieprzyc komus topik :D nie zwracajcie na mnie uwagi, w dziecinstwie wypadlam z kolyski zrobionej z koszyka piknikowego :(

Gość medzi
czarnulka19 haha no to mozesz sobie poczekac ja czekam juz 6 lat i nic, nawet napinam miesnie dna miednicy podczas stosunku i dalej nic, dlatego lubie takie "seksy" przez ubranie w pierwszych fazach zwiazku

nie no medzi, przeciez sa kobiety ktore osiagaja orgazm pochwowy. przeciez to nie jest tak ze nikt go nie ma. ja np. przy ostatnim stosunku prawie doszlam w ten sposob. zabraklo doslownie chwili.

Gość medzi
moze nie trafiłam na odpowiedniego jeszcze faceta :) albo naleze do tego 1% kobiet która dopochwowo nie bedzie miec ograzmu ale tobie zycze sukcesó łóżkowych ;)

ja tak miałem z moją dziewczyną na początku, nawet jej pierwszy orgazm był taki - przez spodnie, 2 lata minęło zanim zrobiliśmy to po raz pierwszy "bez ubrań" ;) dziś, kiedy się kochamy moja dziewczyna miewa orgazmy zarówno łechtaczkowe, jak i pochwowe, fakt, że do tych drugich muszę ją trochę "przygotować" także nie martw się nic, wszystko z tobą dobrze, tylko nie karz mu za długo czekać, bo rzeczywiście może ześwirować :)

Gość dziewczyna Kamila
wredne podszywacze... wystarczy na chwilę zniknąć z forum...

Gość aaaaa12334
ja te czekałam około 1,5 roku zanim zrobilismy to