Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuje_sie_okropnie

Dzis jakis stary oblesny facet powiedzial mi ze chcialby mnie dymac w dupe

Polecane posty

Gość Czuje_sie_okropnie

Bylo to na przystanku i bylo mnostwo ludzi. Ten facet jest znajomy, ma ok. 60 lat i strasze dzieci ode mnie (ja mam 18), byl pijany. POczulam sie okropnie, jak jakas dziwka ( a jestem osoba spokojna i szanujaca sie). Glupio sie teraz czuje a wtedy myslalam ze sie rozplacze. Nie wiedzialam co zrobic, na szczescie jakas starsza kobieta ujela sie za mna. Dlaczego takie oblesne dziadki doczepiaja sie mlodych dziewczyn? Przeciez od razu wiadomo ze ja nie polece na szczerbatego, niedomytego dziadka. A jeszcze dodatkowo zle sie czuje, moze Wam sie to wydac smieszne, ale poczulam sie taka upokorzona:(

Gość anty matka
nie przejmuj sie!!!! stary idiota!

Gość eqrfqeef
ale przynzas ze było to troche smieszne olej go ciepłym moczem !!!! powiedz mu prosto w twarz ze jest załosny

Gość Czuje_sie_okropnie
Kurcze no wlasnie wiem ze nie powinnam sie przejmowac gadaniem jakiegos starego faceta, ale poczulam sie strasznie glupio. A jemu sie pewnie wydawalo jaki jest zabawny:/

daj spokój🌻nie twoja wina,ze musiałas trafić na tego debila:o głowa do góry:D mi kiedyś jakiś typ na przystanku powiedział, ze chcialby mi wylizać cipkę:D na szczęści był młody i raczej mnie to rozsmieszyło:D

Gość Czuje_sie_okropnie
Smieszne? No moze dla niego, ale dla mnie w ogole:/

Gość kikoo
ja kiedys wsiadalam do autobusu i jakis stary pijany facet uderzyl mnie palcem miedzy posladki :O czulam sie okropnie :( wiec rozumiem jak sie czujesz... ale po prostu o tym zapomnij!

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
tez mialam ostatnio taka sytuacje, goscio moze nie byl taki stary, ale na pewno kolo 40, i nie powiedzial doslownie ze chce mnie dymac w dupe, ale skomentowal ja obrzydliwie;/ i to w barze, wszyscy syszeli!!! a ja myslalam ze zapadne si pod ziemie. moj tylek podoba sie wszystkim facetom i niestety czesto slysze komentarze na temat mojego tylka. sa pozytywne ale wkurwia mnie to

Gość eqrfqeef
słuchaj skoro go znasz to powiedz mu jak ebdzie trzezwy ze to było załosne i nawet byś na niego nie pierdneła

Gość dokładnie
a co wy takie potulne ? Nie umiecie skuurwysynom odpyskować ? :O

jak się dziadki naoglądają fotek jak młoda dupka wychodzi za mąż za starszego o 60 lat dziadziusia, to potem są tego efekty i gites

Gość Czuje_sie_okropnie
Nie wiedzialam co mu odpowiedziec, zaskoczylo mnie to okropnie, nie spodziewalam sie ze ktos powie mi cos takiego:(

Gość znów ta sama prowokacja
no ludzie gimgówna tu teraz siedzą bo wakacje

Gość szczęściara jak nic
rozumiem co czujesz...ech stare zboczki.... mi parę miesięcy temu dziadzio powiedział, że jakby miał taki biust to by się ciągle macał. Ja mam przeciętny, ale widocznie staremu się chciało. Dziś patrzę na to zdarzenie inaczej, ale wtedy też czułam się kiepsko przez kilka dni słyszałam te słowa. Myślę, że jak by to powiedział młody inaczej bym się zachowała i nie uraziło by mnie to, ale cóż...

Gość Czuje_sie_okropnie
Nie chcesz to nie wierz. Myslisz ze jak Ty znasz samych kulturalnych, zadbanych starszych panow to wszyscy maja tak samo? A prowokacje to zazwyczaj cos w stylu "mam 13 lat, od roku uprawiam sex" albo "mam 15 lat i jestem w ciazy"

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
ja w sumie jestem wygadana, ale jak to uslyszalam, przy tych wszystkich ludziach to mnie zatkalo, nie mialam pojecia co mam odpowiedziec, tak mi sie kurwa glupi zrobilo, ze ja chuja zapamietam

Gość K.1986
To co powiesz jak mnie kiedyś (byłam w gimnazjium) jakiś dziad obmacał po cyckach! Przymierzałam kurtkę, a ten podszedł od tyłu i mnie złapał za cycki, a potem uciekł (też ok. 60 lat). Strasznie sie poczułam. Była przy tym moja mama i wileu innych ludzi w sklepie... Teraz to bym mu dogadała albo jeszcze gorzej (walnęła bym go z pięści), ale wtedy miałam może 14 lat...

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
heheh ja tez kiedys mialam taka przygode, slzma ulica z kolezanka, podszedl do nas goscio ( w bialy dzien!!!) zlapal mnie za reke, druga reka za cipke i podniosl do gory, steknal, puscil i poszedl dalej :| skurwysyn, balam sie przez niego z domu wychodzic

Gość rozumiem jak sie czujesz
ale nie warto sie przejmowac. szkoda ze mu cos nie odpyskowalas ,ale zapomnij o tym- stary debil ,tyle z zycia ma co sobie pomarzy. ja ym mu chyba powiedziala: ze zaraz mu tak przywale, ze swoja glowe bedzie samego siebie w dupe dymal; czy cos takiego.ale nie wiem czy tak nma szybko udlo byu mi sie cos wymyslic.

Gość Czuje_sie_okropnie
jak on mogl zdradzic moje najskrytsze marzenie?

Gość Czuje_sie_okropnie
Podszywaczu dla mnie to naprawde nie temat do zartow:( Jak chcesz byc dowcipny to nie na moim topiku bo ja naprawde czuje sie okropnie:(

Gość skruszony podszywacz
przepraszam :(

Gość kamilaa pomadka
ZE MNĄ BY TAK SŁODKO NIE MIAŁ !!!!!!!! NAJPIERW ZABIŁA BYM GO WZROKIEM!!!!! A POTEM DARŁABYM SIĘ W NIEBOGŁOSY ŻE TAKIEJ OBSRANEJ OBSZCZANEJ I OBLEŚNEJ MENDY TO JA BYM KIJEM NIE RUSZYŁA !!!!!!!!! WALNEŁA BYM GO Z LIŚCIA 2 RAZY W MORDE KOPNEŁA W ZASADZIŁA KOPA W STARE OBWISŁE JAJA NAPLUŁA MU W MORDE I SPIERDALAŁA DO DOMU !!!!!!!!!!!!!!!

Gość Czuje_sie_okropnie
No nie wiem czy bys tak zareagowala jakby Cie zakoczyl takim tekstem:(

Gość kamilaa pomadka
NIE ZNASZ MNIE:P

Gość mlody sliczny
a ja z checia bym z toba to zrobil!

Gość sdfdegetf
a czym tu sie rpzejmowac? dziadki tez maja ochote na sex

Gość ;lm;lmlm
ja bym sie bala odpyskowac zeby jakiejs agresji nie wzbudzic w nim:o skoro odszedl to dobrze nie ma sie co przejmowac gorzej jakby sie przyczepil ja raczej ignoruje takich typow i tyle