Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxcuzxme

8 kanałów i wstyd mi za telewizor. 14 cali

Polecane posty

no więc tak , mam telewizor 14 cali , dla mnie ok bo mało miejsca zajmuje, kupiony w 2000 roku. oglądałam na nim głównie telenowele. teraz mi niepotrzebny, ale go nie wyrzucę bo mama czasami coś ogląda kiedy telewizor taty jest zajęty. o telewizorze rodziców nie wspomnę bo to wstyd na całą dzielnicę!! ma 20 cali i jest zielony!! ma zpsuty kineskop . w każdym razie mamy tylko 8 kanałów podstawowych. jak dla mnie okej , co mam siedzieć i tv non stop oglądać???!!! ALE przyszedł mój chłopak i wyśmiał jakość telewizorka :( i co gorsza , co będzie jak on zobaczy ile ja mam kanałów? bo on sam ma chyba ze 100! jak nie więcej, no ale też ma mały telewizor . jak mam ukryć te mankamenty??

Gość czarny kotekPP
-1/10

Gość Kleosia_1986
ile ty masz lat??

nieważne ile. nie mam 15 lat. a ten problem to nie jakiś wymysł wyssany z palca. piszę o tym , bo to pewnie wszystkim wydaje sie smieszne i głupie . no dobra. nie bede już pisać jak mnie nie lubicie :( pójdę do druida to mi da zioło na uspokojenie :o

Gość Kleosia_1986
jak chlopak Cie kocha to co go interesuje ile masz kanałów..przeciez to zaden wstyd,nie kazdy musi miec po 100 kanalow

Gość pendrajf
ja to bym się posiekał pietruszką a tak poważnie to w tej sytuacji lepiej nie miec telewizora bo to jakby mieć auto a to auto to maluch ;/ ;/ ;/ to już busem lepiej jeździć

no kocha...dobra, może zajmę go sobą, żeby przypadkiem nie włączył telewizora, bo jeszcze sobie coś o mnie pomyśli :/

Gość robusia
Wiesz co wstyd to kraść i z dupy spaść,jest takie przysłowie.

Gość afrodyta2345
aj nie rozumiecie?wstyd jej ze on bedzie porownywał...

Gość glupiaa
wlacz radio tam masz duzo kanalow :D

tak , ja wiem , że to może wydawać się śmieszne , bo ludzie mają większe problemy i dramaty. Mój tata kiedyś chciał kupić większy telewizor a nawet plazmę, ale ja mu zabroniłam, bo mówię, że to zbyt nowobogackie i ekstrawaganckie i że miejsce to zajmuje, a u mnie to taki telewizor tylko kurz zbiera, ale jest dobry jako podstawka np. pod słoniki z hebanu.

Gość i jest dobrze
ja mam np tylko 4 i jest dobrze

Gość kikoo
dziewczyno przestan :/ ja tez mam ponad 100 kanalow i co? ogladam moze z 5 ... :O a moj chlopak, ktory mieszka w rzymie, ma maly telewizorek (jeszcze mniejszy niz ja kiesy mialam) i ma tez tylko podstawowe kanaly... i tu wcale nie chodzi o biede, bo samochody maja rewelacyjne, chata jak z żurnala, a telewizor maly i stary.. ja nie widze problemu..

Gość niebanalanana
jakie macie kanały? bo jak te 4 czy 8 to np. alekino , tvpkultura , canal+ i trwam to lans . ja mam tylko dwa : puls (są fajne telenowele np. zorro , oglądacie?) i polonia, tam są polskie telenowele , ale mnie się marzą telenowele z ameryki Południowej i Środkowej też

Gość niebanalanana
Chciałabym mieć Romanticę :o ❤️ to byłby szczyt moich marzeń i może ewentualnie jeszcze Disney Chanel