Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najprawdziwsza_polka

Polacy są najsłabsi w łóżku!

Polecane posty

Gość Najprawdziwsza_polka

Miałam hindusa, japończyka, afroamerykanina, niemca, włocha i hiszpana w łóżku! Każdy z nich lepszy był od polaka, który przeklina, dużo pije, jest zawistny, zazdrosny, skąpy, wredny i samolubny! Na polaków już więcej nie spojrzę! Tępi Ci polacy są i prości oraz za dużo piją i przeklinają! Z polakiem dziecka nie chciałabym mieć nigdy i nie będę miała!

Gość sztajnerrrrka
wiesz mam tak samo bylam z hindusem litwinem,afrohiszpaninem bo to mieszanka byla z grekiem i wyszlo na to samo polanscy sa do dupy

Gość sztajnerrrrka
mieszkam tyle lat za granicami ze moge sie mylic;)

Gość poziom prowokacji spada
💤

Gość sztajnerrrrka
wiem z doswiadczenia ze to nie prowo;)

Gość asiaaaaaaa
jestes kurwa, dobrze ci z tym?

Gość sztajnerrrrka
ale japonczyk polaka przebil????

Gość sztajnerrrrka
nie jest kurwa jest poprostu wyzwolona a ty z pewnoscia cichodajka

To nie pierwsze tego typu doniesienia że Polacy wypadają w łożku słabo w porównaniu z facetami innych narodowości. Nie twierdzę że tak faktycznie jest, ale wiele kobiet tak twierdzi. Ponoć Polaków przebijają też Nigeryjczycy i Egipcjanie.

Gość asiaaaaaaa
wyzwolona kurwa co kto woli :d nie dziecko nie jestem zadna cichodajka ale pewnie oceniasz mnie wedlug siebie, ale zapamietaj to ze ty taka jestes ne znaczy ze kazda tez bo ja akurat nie

widze że jestes kurwą ale nie miastową, nie wojewódzką, nie polką ba to za mało powiedziane .... JESTEŚ KURWĄ MIĘDZYNARODOWĄ !!!

Gość asia nie pyskuj
asia nie pyskuj

Gość asiaaaaaaa
rozkazuj to ty swoim kolorowym dzieciom

Gość stiffi
gratuluje doświadczenia, ale wniosek formułuje się po przeleceniu wszystkich narodowości

Gość asia nie pyskuj
sklej wary

Gość niestety to prawda
polacy sa w lozku do dupy:( dopiero moj obecny chlopak pokazal mi co to seks, dziewczyny nie wiece co tracicie!!

Gość najprawdziwsza_polka
No i kasy mają więcej! Polscy gołodupcy do niczego się nie nadają i bytu kobiecie nie potrafią zapewnić! tamci to alimenty bajeczne płaca przynajmniej!

Gość niestety to prawda
no wlasnie nie:) i nie dosc ze mam z nim niesamowity seks to na dodatek mialam okazje zobaczyc co to wielokrotny orgazm u mezczyzny...szok!

Gość polki mialem w rozpietosci
temperamentu od tabletki nasennej do rakiety z glowica atomowa wiec roznie to bywa ..... prosze wiec nie uogolniac ..... ps. ciekawe jak autorka by wypadla , pewno w skali od 1 do 10 3 by dostala skoro sama z faceta nie potrafi nic wykrzesac..:D :p

Gość najprawdziwsza_polka
teraz buduje w ogrodku rakiete i lece na marsa ruchac ufoludy:D slyszalam, ze ich duze zielone penisy przypominaja dorodne cukinie :)

Gość a jebcie sie z murzynami
wasze dzieci beda miały przesrane w szkole, wiecie o tym ? a moze tylko to jest wazne co wam w lozku duzy kutas rozepcha.......

Mam to gdzieś jak wypadam na międzynarodowej arenie ruchaczy. Wiadomo że kobieta z dowolnego kontynentu to wyrafinowany najemnik, który idzie tam gdzie \"zapłacą\" najwięcej. I zamiast obrażać porządnego obywatela tego nietuzinkowego kraju, napisz prawdę co skłoniło cię do założenia tego tematu.

Gość pachnąca cipeczka
hehehehe,o tym że polacy są do niczego w łóżku,to juz się przekonałyśmy dawno! A za co się kurwa maja te gamonie??????????

Gość lubiany
widziałem fajny ranking w którym polacy zajeli w pierwsze miejce w tym że potrafią zrobic wszytko, najlepiej i najwiecej potrafią ukraśc i świadczą najlepiej usługi seksualne

"przekonałyśmy" czy to znaczy że reprezentujesz jakąś grupę? Może to już jakiś masowy eksodus bo nie wiem. Powinienem się bać że jak będę chciał posunąć jakąś Polkę będę musiał zmienić obywatelstwo????